Sports de ca Nostra

Noticies C.V.Soller

EL CLUB VOLEI SÓLLER TORNA DE LA COPA D’ESPANYA CARREGAT DE BONS RESULTATS I MILLORS SENSACIONS

Posted: 04 Jan 2018 03:04 AM PST

Immillorables resultats dels equips del Club Volei Sóller a Guadalajara i Valladolid, destacant el campionat obtingut pel juvenil masculí del CVS Mallorca Gold Sóller, un gran tercer lloc de les cadets del CVS Const. Miquel Morell Sóller a primera cadet i també un tercer lloc per les cadets B del CVS Fustes ca’n Vaquer Sóller a 4a categoria cadet femenina. Les infantils A del CVS Const. Marc Galindo Sóller varen aconseguir una meritòria cinquena posició i per acabar, les infantils B del CVS Nàutica Sóller, que debutava en una competició nacional i acabaren en la  18a plaça de segona categoria de 32 equips.

Les més joves del CVS Nàutica Soller enquadrades en la segona categoria infantil varen fer un torneig de menys a més, començant las fase de grups amb derrota en els dos primers partits davant, el Jovellanos B i el Newma, i guanyant al San Cugat U. Això els situava en la lluita per les places 16a a 32a. Aconseguiren victòria davant el San Quirze B i FD Mèrida i arribaren al darrer partit per la lluita de les places 17a o 18a. No es pogué guanyar al Vall D’Hebron groc, però es va viure una gran experiència per aquestes nines, que varen disfrutar molt.
En primera infantil vàrem tenir a les infantils A del CVS Const. Marc Galindo Sóller que féren un gran campionat i varen obtenir una cinquena posició final. En la fase de grups jugaren tres partits, guanyant a Coslada i UVA Sanjo i perdent amb San Cugat A. Aconseguiren passar com a segones de grup i lluitar per les 16 primeres places. Després es guanyà al CV Barça A i es va perdre davant el campió CV Vall d’Hebrón A. Amb aquests resultats es va passar a lluitar pels llocs 5/6 i es va guanyar al AE Carles Vallbona A, acabant en la cinquena plaça final. En definitiva un gran campionat de les nostres nines que demostraren estar entre les millors d’Espanya.
Les cadets B del CVS Fustes Ca’n Vaquer Sóller varen jugar en el grup 4 de cadet femení, guanyant en la fase de grups al CN Sabadell B, Rivas Azul i CDPF Calasancias Coruña B i perdent davant el CV Alcañiz. Passaren a la segona fase com a segons de grup a les rondes finals on es varen guanyar els quarts al CV Leganes B i es va perdre a semifinals amb el Cresol CV Oliva, passant a jugar pel 3er/4rt lloc en que es guanyà amb claredat al CV Covadonga C aconseguint una medalla de bronze en la seva categoria. Tot un èxit pel grup dirigit per Nena Ramon.
Les cadets A del CVS Const. Miquel Morell Sóller es penjaren una medalla de bronze en la lluita amb els millors equips cadets femenins d’Espanya. El camí cap a la medalla va començar en la fase de grups, guanyant amb autoritat al Goldcar Sant Joan, SAD CV Recuerdo i CV Esplugues A, passant a jugar els vuitens de final amb el CV Coslada de Madrid, al que es guanyà amb comoditat. Després el rival a quarts va ser el potent equip de CV Covadonga A i es guanyà patint en el tie-break. Ja a semifinals es trobaren el San Ignacio de Oviedo, perdent en el tie-break per un ajustat 15-13 i d’aquesta manera es va passar a jugar pel 3er o 4rt lloc. Es va guanyar al Sant Cugat A, aconseguint una gran tercer lloc molt meritori.
Els juvenils de CVS Mallorca Gold Sóller varen aconseguir un altre èxit important, pel Volei Balear i per l’esports solleric, conquerint un campionat tant important com és la Copa d’Espanya 2017. El nostre equip començà la competició en la fase de grups, guanyant els seus tres partits amb autoritat, al CV Leganés B, Llars Mundet i CV Elche. Això els classificà per la lluita de les places 1a a 6a on es guanyà al Playas de Benidorm i al CV Leganes. Els dos partits varen ser molt disputats i es decidiren per petits detalls, en que la major contundència en atac dels sollerics va ser clau. Després va arribar la gran final on ens trobàrem a uns dels millors equips juvenils com és el CV Cieza, en un pavelló ple d’espectadors, que varen poder gaudir d’un gran partit dels solleric que no donaren opció als Murcians i aconseguiren una nova gesta, obtenint un altre trofeu nacional a les vitrines del Club Volei Sóller.
ENHORABONA A TOTS I BON 2018!! SALUT I VOLEI!!…

Los comentarios están cerrados.