Sports de ca Nostra

La PB Els Tamarells prepara una jornada històrica de solidaritat amb el nins amb càncer

IV TRAIL SOLIDÀRIA  DIUMENGE TOTS AL COSTAT DELS NINS AMB CÀNCER

  Diumenge promet ser una jornada histórica de solidaritat la que es viurà a Felanitx, la PB Els Tamarells organitza amb més de 40 voluntaris la quarta edició de la Trail Solidària. Les tres anteriors han tingut una elevada participació (en el 2015 hi prengueren part 1.200 persones i es recaptaren 12.400 euros) i en aquesta se preveu també una notable afluència de gent en el Parc Municipal de Felanitx el diumenge a partir de les 9 hores. La penya ha disposat, com ja és habitual, unes paperetes de participació a dos euros cada una. El qui venguin tindran una hora, fins a les 10 h., per adquirir-les. Llavors es donarà a conèixer la quantitat recaptada i es farà l’entrega a ASPANOB, associació balear de pares de nins que pateixen càncer.

  Tot seguit es procedirà al sorteig, entregant els objectes personalitzats que ens han fet arribat (samarreta del FC Barcelona signada pel primer equip, samarreta del R. Madrid signada per Marco Asensio, samarreta de l’UD Las Palmas signada per Pedro Bigas, dues pilotes signades per Andrés Iniesta, samarretes signades del R. Mallorca, At. Balears, CE Felanitx, El Pozo Murcia de futbol sala, Urbia Palma de volei, maillot signat del campió d’Espanya de ciclisme Mateu Gamundí, etc fins a un total de 350 regals !!! que han aportat esportistes, entitats, establiments comercials i particulars, sensibles en aquesta causa.

  A les 10h.30’ està prevista la sortida de la Trail Solidària, una prova no competitiva amb un recorregut de 17 kms i un desnivell positiu de 611 metres, en la que han confirmat assistència el podis femení (Joana Maria Cañellas, Magdalena Sansó i Bàrbara Sureda) i masculí (Alejandro Forcades, Biel Gomila, Biel Martínez) de la Copa Balear de muntanya, a més de Bel Calero (subcampiona de la Copa Espanya, Asmaa Nari (Campiona de la Lliga Mallorca), Marga Fullana (8 vegades campiona del Món en MTB), Tolo Fiol (3r en el campionat del Món de 100 kms), Salvador Binimelis (campió de Balears cadet-júnior) o Miquel Muntaner (campió de Balears sub-23).

  Cinc minuts després sortirà el grup dels que vulguin participar caminant que aniran fins al Santuari de Sant Salvador, pel Calvari i Camí Vell.

   Se preveu damunt les 12h.45’ es retrobin els dos grups novament en el Parc Municipal, on hi haurà un panell amb el resultat al complet del sorteig dels 340 regals.

   Des de l’entitat organitzativa esperam sigui tot un èxit aquesta combinació d’esport, natura i solidaritat, i que la nostra empenta serveixi perquè aquests nins tinguin la vida un poc més fàcil. Vos hi esperam a tots !!

 

La Junta Directiva

Los comentarios están cerrados.