Sports de ca Nostra

La Federació Balear de Motociclisme arrenca motors a Son Oms gràcies a un acord amb l’IME

La parcel·la, amb una extensió de 30.000m2,  permetrà disposar d’un nou espai per a l’escola de motociclisme i per al programa de tecnificació de la Federació

 

  Susanna Moll: “Hem pogut resoldre un problema històric, a la fi hem pogut fer la cessió  d’aquest solar perquè la Federació pugui impulsar aquí  l’escola de Motociclisme”

 

Pedro Mas: “El nou solar de Son Oms centralitzarà l’esport base i acollirà als esportistes del programa de tecnificació, uns 60 pilots  podran dur a terme els seus entrenaments a Son Oms”

Palma, 4 de desembre de 2017.- Avui ha tingut lloc al Polígon de Son Oms la presentació de l’acord signat entre l’Institut Municipal de l’Esport (IME) i la Federació Balear de Motociclisme pel qual s’autoritza la utilització d’ús de la parcel·la municipal situada al carrer de Can Calafat a l’esmentada Federació.

 

A la roda de premsa han intervingut la tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll, i el president de la Federació Balear de Motociclisme, Pedro Mas. Hi han assistit també el tinent de batle de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, José Hila, l’equip tècnic i esportistes de tecnificació, entre ells Augusto Fernández, pilot de mundial de moto2 i campió de Copa d’Europa Júnior i Jesús Ferreres, primer alumne de l’Escola Municipal de Motociclisme de Son Moix.

 

Aquest nou espai esportiu, de 30.000 metres quadrats, acollirà les escoles de motociclisme de la Federació, que es duien a terme fins la passada temporada al velòdrom de Son Moix. En aquest sentit, Moll ha destacat que “hem pogut resoldre un problema històric, a la fi hem pogut fer la cessió  d’aquest solar perquè la Federació pugui impulsar aquí  l’escola de Motociclisme”.

 

Per la seva banda Pedro Mas ha agraït a l’Ajuntament “la cessió del solar cap a la federació, una reivindicació històrica perquè feia anys que estava bloquejat i ara, definitivament, és una realitat” també ha explicat que “el nou espai centralitzarà l’esport base i acollirà als esportistes del programa de tecnificació, així un total d’uns 60 pilots  podran dur a terme els seus entrenaments a Son Oms”.

 

El conveni d’autorització d’ús d’aquest nou espai esportiu té vigència per un termini màxim de quatre anys. Així mateix, l’acord s’estableix diferents obligacions per part de la Federació, com l’obertura i tancament de la instal·lació; conservació, manteniment i neteja, i la col·locació, reposició i reparació dels equipament esportius.

Gabinet de Comunicació
Ajuntament de Palma

 

 

Los comentarios están cerrados.