Sports de ca Nostra

Test d’alçada per el CCE Sant Lluis

Després de la important victòria aconseguida el passat cap de setmana davant el CD Menorca B (1-0), l’equip juvenil afronta de nou un partit complicat i que pot ser clau, davant un dels que es presumeix com a rival directe dels de Jose Angel Moyano.

Bintaufa acollirà aquest proper dissabte, 18:00 hores, la trobada corresponent a la tercera jornada de lliga al qual tots dos equips arriben amb necessitats diferents fruits dels resultats de les dues primeres jornades. Els locals, afrontaran el partit després de la jornada de descans que els va obligar el calendari i ho faran amb un sol punt en el seu marcador fruit de l’empat aconseguit a la jornada inaugural davant el CD Menorca B a domicili. Els de Joan Villalonga, que van fer una discreta Copa, han incorporat a les seves files a diversos jugadors de nivell procedents de la península amb la clara intenció d’ascendir a la Lliga Nacional Juvenil. Amb aquesta etiqueta de favorit, els de la carretera de Sant Lluís han de vèncer als nostres per evitar que els de Moyano tinguin un matalàs ampli de punts en tan curt espai de temps.

Els de Ses Canaletes per la seva banda, sumen 6 punts de 6 possibles, ia més, davant de dos rivals de nivell, el Dosa CF (3-5) i el CD Menorca B (1-0). La necessitat dels nostres és molt diferent als de Maó, ja que no tenen l’obligació de vèncer al portar els deures fets de les dues primeres setmanes de competició de lliga insular. Una victòria a Bintaufa donaria un plus anímic i de punts als lluissers que a poc a poc van fent la seva pròpia competició sense la pressió d’haver de pujar com obligació.

Amb tan poc espai de temps queda molta lliga i tot pot passar, a partir d’aquesta setmana i després del partit a Bintaufa els camins de tots dos equips estan condemnats a trobar-se en la part alta de la taula classificatòria.

Los comentarios están cerrados.