Sports de ca Nostra

Conveni entre la FFIB i la Universitat de les Illes Balears

El president de la FFIB, Miquel Bestard, i el rector de la UIB, Llorenç Huguet, han signat un Conveni per dur endavant projectes que millorin la pràctica esportiva i la formació dels futbolistes. El professor de Psicologia de l’Esport, Àlex García, ha assistit a l’acte. 

En el Conveni, la UIB i la FFIB reconeixen l’interès recíproc per arribar a acords de cooperació en la pràctica del futbol de forma saludable, segura, neta i que tengui en compte el desenvolupament personal i social dels seus practicants.

La Universitat també podrà intermediar per promoure la participació de la FFIB en projectes de la Comissió Europea referides a l’Esport.

La UIB ja va assessorar, a través del Grup de Psicologia de l’Esport (Psytool), el I Congrés de Futbol Base que va promoure el Còdi Ètic i de Bon Comportament en el Futbol de Formació.

Los comentarios están cerrados.