Sports de ca Nostra

LA UD Mahon agafa avantatge

La UD Mahon va aconseguir la victòria en el partit d’anada de la Copa Regional després de superar (0-1) a l’equip de Elias Noval amb un solitari gol de Calero als nou minuts de partit i després d’una trobada dominat en quant a joc per els de Juan Romero però amb una excel·lent predisposició defensiva per part del CCE Sant Lluís que mai va donar el seu braç a tòrcer i intentar viatjar a Sant Carles amb un millor resultat.

No obstant això, semblava que tot anava a ser diferent amb el vist en els primers minuts, un intervencio d’Antonio a llançament de falta d’Oscar als cinc minuts va poder avançar els locals, més tard una rematada de Manu també va sortir desviada, les ocasions arribaven però no es materialitzaven. En aquest tipus de partits, el aprofitar les ocasions sol ser clau i aquest no va estar exsent d’aquesta teoria. Jugada trenada pel de Romero en vessant d’atac, rematada al travesser de Camacho en el seu intent de vaselina i el posterior rebuig que acabà als peus de Calero que aprofità el primer acostament dels visitants (0-1).

El gol va deixar una mica tocat a l’equip local, massa càstig amb tan poc temps. Amb el pas dels minuts, els nostres es van anar assentant i reprenent la intensitat necessària que demanava la trobada, va poder anotar Zurbano, però el davanter navarrès, assetjat defensivament durant tot el partit, no va poder superar a Antonio. Va poder augmentar la seva distància l’equip maonès, però, en ocasions Javi i en altres la manca de punteria va evitar que els visitants marxessin excessivament per davant al descans.

La tornada de vestidors va portar mes intensitat als segons quaranta-cinc minuts i la tensió anava en augment amb pas del temps. Va poder sentenciar l’equip visitant en dues ocasions de Lacueva, la segona d’elles la evità Javi en un gran intervenció en el mà a mà.

El partit estava obert i això no era bo per als de Elias Noval que amb els canvis van anar millorant tant en tasques defensives com ofensivas. Una rematada de Bili a l’equador del segon acte va poder ser l’empat, però els locals estaven negats de cara a gol.

En els últims minuts van arribar les lluissers però de nou sense èxit, un penal reclamat per l’afició local en el minut 86, no va ser entès així pel trenzilla, que amb el 0-1 enviava als 22 jugadors a la caseta.

La tornada queda oberta per a la remuntada, els nostres saben sobreposar-se a totes les pedres troben en el camí, aquesta semifinal no esta tancada, toqué donar la volta a l’eliminatòria a San Carlos.

José María Vidal Gomila
CCE Sant Lluís

Los comentarios están cerrados.