Sports de ca Nostra

LA PREVIA JUVENIL | La lliga arriba a Ses Canaletes

CCE Sant Lluís i CD Menorca B mediran les seves forces aquest diumenge a les 12:00 hores a Ses Canaletes. Dos rivals de la mateixa Lliga i que tornaran a veure les cares després de vèncer els maonesos als locals a la final de Copa des del punt de penal. Lluissers i maonesos són dos dels clubs que més fort es disputaran el títol, però l’ascens només serà possible per als de Moyano en tractar-se l’equip de Finestres d’un equip B. Per tant, toca mesurar-se amb ambició per part de els locals que tindran davant seu a un dels rivals més complicats de la categoria.

Per intentar acabar la segona jornada amb sis punts, Moyano podria repetir l’alineació que va derrotar el Dosa CF o, almenys, no tocar massa el que va funcionar. A la banqueta, esperen homes importants que poden aportar un plus en moments decisius del partit, Damia Vinent, que podria debutar en l’onze titular aquesta temporada després de superar una lesió, seria la gran novetat dels lluissers.

Per la seva banda, els de Victor Finestres arriberan al Municipal de Ses Canaletes després d’empatar a l’Estadi Mahones (1-1) davant el CF Sporting de Mahón, un altre dels cocos de la categoria i que va aconseguir arrencar un punt del feu blaugrana en la jornada inaugural. La mobilitat de Balti en atac al costat del criteri de Romero i Marc Bagur al centre del camp poden ser les millors armes dels de l’Estadi Mahones.

Premsa CCE Sant Lluis

Los comentarios están cerrados.