Sports de ca Nostra

PB Els Tamarells A LA ASSEMBLEA DE PENYES A EIVISSA I XXV ANIVERSARI DE LA PB SANTA EULÀLIA

  Aquest passat cap de setmana varis representants de la junta directiva han assistit a l’Assemblea de la Federació de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears a Santa Eulàlia (Eivissa). El dissabte al matí es va celebrar en el Club Nàutic l’assemblea amb l’assistència de les penyes menorquines de Ciutadella, Maó, Alaior i Ferreries, les mallorquines de Sa Pobla, Portocristo, Sa Indioteria, Porreres, Binissalem, Pòrtol, Maria de la Salut, Muro, Sóller, Pollença, la nostra Els Tamarells, la de Formentera i l’amfitriona de Santa Eulàlia.

  Durant l’assemblea es va donar compte de les activitats fetes durant els darrers dotze mesos, així com les novetats que es van detallar en el Congrés Mundial de Penyes, entre elles el protocol de representació institucional, s’aprovaren els comptes del darrer exercici i el pressupost del proper, i es parlà de la propera trobada, acabant amb un dinar entre els penyistes assistents.

 A la nit va tenir lloc l’acte del 25è aniversari de la PB Santa Eulàlia, amb una recepció a l’Ajuntament, per part del batle Vicenç Marí, al FC Barcelona. El club fou representant pel directiu Pau Vilanova, l’ex jugador Paco Clos, i el president de la Federació Òscar Escoda. El mateix Pau Vilanova va departir uns minuts amb les penyes per a repassar les darreres novetats esdevingudes en el moviment social barcelonista. Seguidament va tenir lloc el sopar de gala, que va reunir a unes cinquanta persones. Els trofeus de la Lliga i la Champions presidiren la vetllada, que va acabar amb el tall del pastís commemoratiu i el brindis pels èxits del nostre club i de les seves penyes.

La Junta Directiva

Los comentarios están cerrados.