Sports de ca Nostra

PB Els Tamarells, felicitació a Pere Vaquer pel seu debut amb el primer equip de handbol del FC Barcelona

   Pere Vaquer Grimalt el passat dia 1 va debutar amb el primer equip del FC Barcelona en la pista de Cangas del Morrazo. Aquest felanitxer de 24 anys forma part de la plantilla del filial barcelonista, i en aquesta ocasió fou convocat per Xavi Pascual en el partit de Lliga Asobal. El FC Barcelona va guanyar per 21-31, en el que era la victòria consecutiva número 129 en Lliga, i Vaquer va anotar un gol. De llavors ençà, el felanitxer ha estat convocat una segona vegada, també en partit de Lliga Asobal, davant el Cuenca Ciudad Encantada, els barcelonistes guanyaren 34-27 i en Pere sortí a la pista sense marcar. Abans de jugar en la Lliga Asobal, ja ho feu amb el primer equip en les semifinals de la Supercopa Catalunya a Ses Rovires. El passat estiu va  participar en la pretemporada del primer equip, a Encamp (Andorrra), a les ordres de Xavi Pascual, i té fitxa per jugar la EHF Champions League.  

  En el filial blaugrana, dirigit per Roi Sánchez, Vaquer juga de lateral o extrem dret, i és màxim golejador de l’equip, i segon de la Divisió d’Honor Plata, amb 52 gols en 8 partits. La temporada passada ja fou el segon màxim artiller de la que es considera segona divisió del handbol estatal, amb 162 gols en 30 partits.

  Abans d’arribar al FC Barcelona, Pere Vaquer es va formar a Mallorca en la pedrera del Mata de Jonc, per llavors fer el bot a Catalunya, en els equips OAR Gràcies i BM La Roca del Vallès.

  Des de la PB Els Tamarells felicitam en Pere, i estarem pendents de les evolucions d’aquest jove esportista felanitxer, amb un brillant futur per endavant en el nostre club.

Los comentarios están cerrados.