PB Els Tamarells, felicitaciĂł a Pere Vaquer pel seu debut amb el primer equip de handbol del FC Barcelona

14 noviembre 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

   Pere Vaquer Grimalt el passat dia 1 va debutar amb el primer equip del FC Barcelona en la pista de Cangas del Morrazo. Aquest felanitxer de 24 anys forma part de la plantilla del filial barcelonista, i en aquesta ocasiĂł fou convocat per Xavi Pascual en el partit de Lliga Asobal. El FC Barcelona va guanyar per 21-31, en el que era la victĂČria consecutiva nĂșmero 129 en Lliga, i Vaquer va anotar un gol. De llavors ençà, el felanitxer ha estat convocat una segona vegada, tambĂ© en partit de Lliga Asobal, davant el Cuenca Ciudad Encantada, els barcelonistes guanyaren 34-27 i en Pere sortĂ­ a la pista sense marcar. Abans de jugar en la Lliga Asobal, ja ho feu amb el primer equip en les semifinals de la Supercopa Catalunya a Ses Rovires. El passat estiu va  participar en la pretemporada del primer equip, a Encamp (Andorrra), a les ordres de Xavi Pascual, i tĂ© fitxa per jugar la EHF Champions League.  

  En el filial blaugrana, dirigit per Roi SĂĄnchez, Vaquer juga de lateral o extrem dret, i Ă©s mĂ xim golejador de l’equip, i segon de la DivisiĂł d’Honor Plata, amb 52 gols en 8 partits. La temporada passada ja fou el segon mĂ xim artiller de la que es considera segona divisiĂł del handbol estatal, amb 162 gols en 30 partits.

  Abans d’arribar al FC Barcelona, Pere Vaquer es va formar a Mallorca en la pedrera del Mata de Jonc, per llavors fer el bot a Catalunya, en els equips OAR Gràcies i BM La Roca del Vallùs.

  Des de la PB Els Tamarells felicitam en Pere, i estarem pendents de les evolucions d’aquest jove esportista felanitxer, amb un brillant futur per endavant en el nostre club.

Comentarios cerrados