Sports de ca Nostra

Dosa- CCE Sant Lluís (3-5) Locura de partit a Ciutadella

Dosa i CCE Sant Lluís van disputar en una bogeria de partit a Ciutadella. Tres gols per als locals i cinc per als de Jose Angel Moyano en una trobada sense defenses en el qual cap dels dos contendents s’ha pogut anar satisfet de la feina a la rereguarda però sí en atac. La lliga juvenil es va obrir amb un autèntic espectacle ofensiu que va donar els primers, i importants, tres punts als lluissers davant un riva directe.

Els de Guerrero van sortir de vestidors, “gairebé perdent”. Per quan es va adonar, Raul Previ ja havia anotat el 0-1, primer minut de partit. El Dosa CF es va veure més obligat a portar el comandament del partit i es va refer bé amb un protagonisme gran de Josep Guerrero, el millor dels seus.

El CCE trobava fàcil l’esquena del mig camp del Dosa i no li va costar en excés anotar el segon gol. Una rematada de Coloma al minut 17 tornava a tocar xarxa, el partit estava molt de cara i encara no s’havia arribat a l’equador de la primera part.

Amb els locals per darrera, els nostres es trobaven còmodes a la contra, però el marcador no es va moure més en els primers 45 minuts, l’avantatge era merescuda per als lluissers.

El Dosa CF va reprendre el comandament arran del gol d’Rotger en el minut 53 davant un equip lluisser que va començar a perdre el lloc de forma escandalosa, encara que als ciutadellencs li va costar fer perill. Al minut 64, però, Jefferson va tenir una pilota clara i que no va desaprofitar per encertar a embocar al fons de la xarxa de Llorenç, era l’empat a dos gols i els nostres havien desaprofitat un important avantatge.

El tram final del partit va quedar molt obert. Amb el CCE obligat a atacar, deixava molts espais que l’equip local aprofitava per arribar amb molt perill i gent. Encara que semblava impossible després de tot el vist, el desenllaç del partit va oferir una bogeria encara més gran. Al minut 73, Moll vaig aconseguir donar la volta al marcador, 3-2 per als de Guerrero, però, el partit seguiria mogut. Amb un Dosa CF per davant, els de Moyano van tirar de força i orgull per endur-se els tres punts.

Minut 78 i Raul Previ posava el 3-3, taules i 10 minuts per davant. No existia el control i Pepe Jordà va ser el més llest de tots per aprofitar-ho, minut 88 i tant l’lluisser per posar els seus per davant, 3-4. Ara era el Dosa què havia de tirar d’heroica per almenys igualar, però va ser Raul Quevedo qui firmà el definitiu 3-5 i arrencar tres punts molt important en feu ciutadellenc.

Los comentarios están cerrados.