Sports de ca Nostra

CCE Sant Lluís ; Ultima batalla amb ganes de més

La primera plantilla afronta l’última jornada de la fase regular amb la intenció d’arribar en bona dinàmica i aconseguir la classificació i alhora la posició més alta de cara a les semifinals de Copa i d’aquesta manera poder obtenir una de les quatre places que donen accés i el factor camp a favor per a la ronda decisiva.

L’últim assalt de la fase regular de la Copa es juga aquest diumenge a Sant Carles i enfronta a un UD Mahon, que espera rival per a les semifinals, ia un CCE Sant Lluís que està tocant la següent ronda amb la punta dels dits però no de manera 100% matemàtica .

L’equip de Elias Noval afronta aquesta darrera jornada de la fase regular amb diversos propòsits, com arribar a semifinals amb dinàmica positiva, oferir una bona imatge a l’afició lluissera que es desplaci a San Carlos i, per descomptat, finalitzar en el millor lloc possible per poder aconseguir l’avantatge de camp a la ronda final .

El conjunt de Ses Canaletes pot acabar entre la primera i la cinquena posició, depenent dels resultats de l’última jornada i el seu ventall de possibilitats és més ampli; només estan descartats CE Ferreries, CE Alaior, Atletic Ciutadella i CD Migjorn.

Els nostres accedirien a la següent ronda en cas de victòria o empat davant la UD Mahon i fins i tot si caigués derrotat en funció del resultat del seu partit i sumada a la victòria el CF Sporting de Mahón per una diferència que permeti als de la carretera de Sant Lluís recuperar els cinc gols d’avantatge amb què compta el CCE Sant Lluís. Amb un ull a Son Marçal també estaran els lluissers i sportinguistes, ja que una derrota del Penya Ciutadella com a local davant la UE Sami, classificaria automàticament als lluissers per a la següent fase.

Jornada de “transistors” per a una emocionant Copa Regional que arriba a la seva fase més decisiva. Totes els encontres es disputaran en horari unificat, quedant el diumenge a les 16:30 hores com dia i hora elegit per la Junta Insular de Menorca.

Premsa CCE Sant LLuis

Los comentarios están cerrados.