Sports de ca Nostra

Tret de sortida a la Lliga – CCE Sant Lluís

Tot preparat per donar el tret de sortida a la Lliga Juvenil, els 11 equips, que formaran aquesta emocionant lliga, ja estan a punt per començar les seves particulars batalles pels objectius que s’han marcat.

Aquesta primera jornada porta amb si el debut dels nostres, que intentaran ser la sensació d’aquest curs i arribar a les ultimes jornades amb opcions d’ascens. En aquesta competició també s’ha de tenir en compte els cinc equips “B” que formaran part d’aquest grup, els quals no poden ascendir perquè tenen un equip del seu mateix club en Lliga Nacional. Aquest és un detall que serveix de motivació per a equips com el nostre, CF Sporting de Mahón, Dosa CF i molts altres que poden lluitar pels llocs d’ascens si realitzen una temporada acceptable.

La jornada inaugural es disputarà a partir d’aquest mateix dissabte, arrencant els nostres, a partir de les 12.45 hores davant el Dosa CF, en la trobada que es disputarà al Municipal del Sami de Ciutadella. Els de Jose Angel Moyano tindran davant seu a un rival conegut, atès que va ser l’equip que es va enfrontar a ells en les recents semifinals de Copa. Els blaus van sortir victoriosos de tots dos duels encara que va tenir davant seu a un bon equip que segur que estarà entre els que barallin per tot.

Fer oblidar la derrota a la final de Copa és el principal objectiu del cos tècnic, el cop moral ha de quedar enrere i centrar-se ja en el present amb vista al futur. Per al partit, el tècnic basc donarà entrada a jugadors que estiguin més descansats físicament, després dels tres partits consecutius jugats en tan sols una setmana que han minvat la bateria dels nostres.

Los comentarios están cerrados.