Sports de ca Nostra

Resultados y Cronicas Fin de semana C.V.Soller

Estos son los resultados y cronicas de los diferentes partidos disputados por los equipos del club este pasado fin de semana
.
.
.

INFANTIL F. A : CVS CONST. MARC GALINDO SÓLLER, VOLER ÉS PODER

Posted: 07 Nov 2017 12:15 AM PST

CVS Const. Marc Galindo Sóller 3-2 CV Mayurqa (25-10/25-14/19-25/22-25/15-6)

Diuen que quant mes alta és la meta més dur és el camí, les nostres nines s’enfrontaren contra un Mayurca molt lluitador, disposat endur-se’n la victòria. Els dos equips donaren un gran espectacle de voleibol al Pabelló Son Angelats, els dos primers sets varen ser clarament dominats per les solleriques que estaven concentrades en cada jugada i no donaven cap pilota per perduda.

El tercer i quart set varen ser de domini de les palmesanes, les nostres van baixar la guàrdia, no estaven concentrades i els costava acabar els punts en atac.
El tie break es va decantar per nostres, per un 15-6 al marcador final, les solleriques sortiren a donar-ho tot, era la darrera oportunitat que tenien per guanyar la batalla, i el que vol pot amb tot.
Divendres dia 10 al Pavelló de Cide s’enfrontaran Aku Palma Ciutat Cide que de ben segur serà un partit complicat i que s’haurà de lluitar moltíssim per obtenir bons resultats. Amunt nines!

INFANTIL F. B : BON PARTIT DEL CVS NÀUTICA SÓLLER TOT I CAURE EN UN AJUSTAT TIE BREAK A PORTO CRISTO

Posted: 06 Nov 2017 11:31 PM PST

CV Porto-Cristo 3-2 CVS Nàutica Sóller (17-25/25- 19/22-25/25- 22/15-13)
Les jugadores del CVS Nàutica Sóller jugaren el passat divendres un dels partits més seriosos en quant a nivell de joc i intensitat del que va de temporada. El primer set no va començar molt de cara, doncs es van cometre 4 errors que van fer que les de Porto Cristo es posessin per davant al marcador, però les solleriques van saber cap girar el marcador deixant de banda els errors i estant molt concentrades.

El segon set va ser molt similar al primer, però es va baixar una mica la guàrdia, cosa que les locals aprofitaren per posar l’empat al marcador, 1 a 1. El tercer i quart set foren dos calcs un de l’altre amb la igualtat al marcador fins a la vintena de punts. El tercer es va decantar per a les nostres, però el quart se’l va emportar el Porto Cristo remuntant l’avantatge que tenien les solleriques.

Tal cosa enviava el partit al tie break, primer d’aquesta temporada per a les de Nàutica Sóller. Els nervis es van apoderar de les solleriques a l’inici del 5è set i les locals agafaren un avantatge de 6 punts…però les nostres menudes varen reaccionar fins igualar el set al final del mateix. Aquesta reacció va posar emoció al final del partit, però finalment Porto Cristo es va emportar el set per un ajustat 15 a 13.

Deixant de banda el resultat final del partit, la feina duita a terme durant el partit es el que ha de marcar el rumb d’aquets jove equip. Es van fallar molt pocs serveis i, a aquesta categoria, és molt important aquest aspecte. Milloria en recepció i molts bon frees, així com algun que altre punt en bloqueig.
Aquest dissabte 11 de novembre el Nàutica Sóller rep la visita del Montero Telemática CV Portol a les 12:00 a Son Angelats.

INFANTIL F. C : EL CVS TRANSARBONA SÓLLER SEGUEIX PEL BON CAMÍ

Posted: 06 Nov 2017 11:12 PM PST

CVS Transarbona Sóller 0-3 CV Artà B (9-25/17-25/11-25)

Tot i el marcador l’equip lluità molt, jugant un segon set bonissin on anàrem un parell de cops per davant en el marcador. Al primer set ens costà ficar-mos en el partit amb molts errors propis, però el segon fou un altre cosa, amb més confiança, molta lluita, bona feina en defensa i millor atac. El tercer fou mig dolent i mig bo.

En general seguint amb les bones sensacions, va sortir la feina entrenada i es milloren tant aspectes col·lectius com individuals.

La setmana vinent mus desplacem al camp del Sant Cayetano, possiblement un rival del nostre nivell, on esperem poder fer una passa més i aconseguir algun set.
Pel CVS Transarbona Sóller jugaren: capitana Laura Martínez, Blanca Capo, Marta Arbona, Aina Bisbal, Paula Carrió, Aina Navarro, Lili Vidal, Magdalena Ferragut, Nicol Limpias, Celia Fernández,Carme Aloy i Chantal Barceló.

INFANTIL M. A : TREBALLADA VICTÒRIA DEL CVS AQUALIA SÓLLER DAVANT EL ST. JOSEP

Posted: 06 Nov 2017 10:54 PM PST

CVS Aqualia Sóller 3-0 St. Josep Obrer (25-20/25-16/25-21)

Quarta jornada de lliga de la categoria infantil masculina, que enfrontava al CVS Aqualia Sóller amb el Sant Josep Obrer palmesà.

Partit en el qual els jugadors del CVS Aqualia Sóller varen canviar les seves posicions de joc habituals, modificant les seves responsabilitats i afavorint l’aprenentatge en altres facetes del joc que ajuden a comprendre les diferents tasques del mateix.

L’experiència va ser del tot positiva i els nostres jugadors es varen adaptar en tot moment al que els tocava fer, jugant a bon nivell i amb molt bon actitut.
La propera jornada ens durà el primer dels derbis sollerics a la categoria ja que divendres a les 18:00 h els dos equips infantils del CVS s’enfrontaran a Son Angelats. A gaudir del partit!!..

Los comentarios están cerrados.