Sports de ca Nostra

Comunicat CF Establiments

Des de l’any 2014 el nostre club està demanant un espai municipal on poder practicar l’esport que estimam, i no tenir que estar destinant cada any una gran part del nostre pressupost per llogar instal·lacions privades o que es troben a altres municipis.
Fins ara la resposta de les institucions sempre ha estat la mateixa: «No podem fer res per voltros». I des del primer any ens hem tengut que ceracr la vida noltros mateixos.
El més curiós és que ja hem vist passar pel poder 3 grups polítics i com es sol dir en castellà «mismos perros con distinto collar», ja que quan esteien a l’oposició tot eren bones paraules per les nostres orelles i promeses, però quan han arribat al poder ningú ha mogut ni un dit per noltros.
Som un club petit, molt humil, però amb gent jove amb idees noves i amb moltes ganes de fer feina i construir un club familiar, dinàmic i socialitzador, on qualsevol persona es benvinguda, però no ens deixen i ens estan duguent a la desaparició.
Així i tot, encara ens queden forces i encara tenim ganes i ilusió per fer coses noves, divertides,… la prova està en la paròdia que hem realitzat el «Despacito», per fer-nos sentir.
Volem deixar clar, que en cap moment exigim que ens construeixin un camp nou per noltros(que siria ideal per a tots els nins i nines que volen jugar a futbol al seu barri) Simplement volem un espai municipal on poguem practicar futbol en uns horaris normals i corrents.
Coneixeu qualque equip que jugui tota la lliga com a visitants? Noltros en 3 anys i mig no hem jugat ni tan sols un partit com a locals…
Coneixeu qualque equip de Palma que entreni a un altre municipi? Noltros mai hem entrenat a un espai municipal palmesà.
A pesar de totes les travetes que hem anat sofrint durant la nostra curta, però intensa vida, esteim més vius i amb més ilusió i ganes que mai, i seguirem donant guerra fins que aconseguim el que creim que és just: Un espai municipal on disfrutar de l’esport que tant estimam.

Visca l’Establiments SEMPRE!!!

https://www.youtube.com/watch?v=P1O65AeAsvw&t=1s

Club de Futbol Establiments,

es teu poble, es teu equip.

Los comentarios están cerrados.