Sports de ca Nostra

PREVIA FINAL DE COPA JUVENIL ;

La gran final de Copa Juvenil 2017/2018 està a les portes, dos equips, CD Menorca B i CCE Sant Lluís, es disputaran aquest dissabte a les 17:00 hores i a l’Estadi Mahones, el primer gran títol de l’any futbolístic de la categoría. Tot s’ha preparat des de les ultimes setmanes perquè el futbol menorquí tingui al seu primer campió juvenil, després de la disputa de la primera fase i les posteriors semifinals.

Tots dos equips arriben a l’últim graó per fer-se amb el preuat trofeu, després de coincidir tots dos en el grup A de la fase regular on els blaugranes van ser primers de grup, amb 15 punts, tres més que els de Jose Angel Moyano que van acabar en segon lloc de la taula. En l’enfrontament directe entre tots dos en el mateix escenari de la final, els de Victor Finestres es van imposar per 2-0 amb gols de Robin i Rivero que van sentenciar el partit, i fet i fet el primer lloc del grup.

Amb tot, els dos equips s’han desfet en aquesta ultima setmana dels seus dos oponents en semifinals, el CE Ferreries B (5-0 còmput general) en el cas dels maonesos i al Dosa CF (4-2) en el cas lluisser. Pel que representa el partit, els de Victor Finestres arriben com a favorits, després d’un balanç en el que va de temporada de 8 victòries en altres tants partits, comptant semifinals, amb 30 gols a favor seu i tan sols quatre en contra.

En el cas dels nostres, els pupils de Jose Angel Moyano arriben per mèrits propis a aquesta gran final, després de desfer del campió del grup B amb solvència i demostrant ser un dels equips més fiables de la categoria. Per a la gran final, el tècnic basc podrà comptar amb tota la plantilla, a excepció de Santo Leonardi i Damia Vinent que encara no han debutat en el que va d’any. Gestionar el descans dels seus pupils i apostar per un equip disciplinat i treballador és l’objectiu del cos tècnic per emportar-se el preuat títol cap a Sant Lluís.

Amb només un entrenament per poder preparar el partit, el tècnic alaves no prepararà res especial per a la trobada, mes si cap, després de l’excel·lent ronda semifinal feta pels seus, on amb personalitat van aconseguir arribar a un esglaó de la glòria.

Los comentarios están cerrados.