Sports de ca Nostra

Eladi Huertas nou entrenador del U.E.PETRA

En la foto EDI HUERTAS en su anterior etapa en la U.D.Poblense

En la foto EDI HUERTAS en su anterior etapa en la U.D.Poblense

Comença una nova etapa al nostre banquet que serà conduïda per l’entrenador Eladi Huertas, més conegut al futbol com a Edi Huertas, persona que començarà aquesta setmana amb molta il.lusió per tirar aquest projecte endavant i a la qual estam agraïts per haver volgut agafar el testimoni i segur que si es fa la feina així com pertoca, amb el seu saber, la feina incansable dels nostres jugadors (als quals estam i estarem eternament agraïts) i amb la força i recolzament de socis, aficionats i col.laboradors el Petra començarà a obtenir resultats positius i treurem el projecte endavant.
VISCA EL PETRA i Benvingut Edi!!!!

Fuente U.E.Petra

Los comentarios están cerrados.