Sports de ca Nostra

Diego Enri deixa la banqueta de la U.E.Petra

Dimarts vespre la Directiva va decidir fer un canvi a la banqueta per intentar capgirar els resultats negatius en la part esportiva que arrossegam aquesta temporada. Ja sabíem i sabem que és una categoria amb molt de nivell i que és molt difícil, però seguim creient en aquests jugadors que tenim i estam segurs que es pot treure endavant.
A través d’aquest mitjà volem donar les gràcies públicament a Diego Enri i a tot el seu equip tècnic ja que s’han dedicat al Petra amb cos i ànima i han fet molta feina, però el futbol a vegades és injust i aquesta vegada no ha sigut, però reiteram la nostra gratitut en vers aquestes persones a les quals sempre les hi estarem agraïts per la feina i el temps que han dedicat al nostre club.
MOLTES GRÀCIES i ara toca mirar per envant i fer feina per revertir la situació esportiva.

U.E.PETRA

Aquest diumenge 5 de novembre a les 16:00 rebem la visita del líder UD IBIZA-EIVISSA. Tots a animar el nostre equip a Na Capitana del qual hem d’intentar fer un fortí!!!!
VENIU A ANIMAR!! Aquesta setmana tindrem rifa per gentilesa de Vins Ca’n Coleto i Es Celler, més concretament rifarem 3 botelles de vi i un sopar per dues persones a Es Celler de Petra, uns altra vegada gràcies a tots i a totes les empreses col.lboradores!!!

Los comentarios están cerrados.