Sports de ca Nostra

CCE.Sant Lluis ; Agenda del cap de setmana

Cap de setmana amb pocs partits, tan sols quatre, a causa de la immediata disputa del Torneig Interilles que es disputarà a Mallorca el proper dimecres dia 1 de novembre. La Junta Insular de Menorca prepara la darrera convocatòria per aquest cap de setmana amb la disputa de diversos amistosos del combinat insular en preparació al Torneig. Tan sols el nostre primer equip juntament amb el juvenil i als benjamins B i C es posaran la roba de treball.

Important visita de l’equip de Elias Noval a Sant Bartomeu per mirar d’arrencar algun resultat positiu que li permeti acostar-se algu mes a les semifinals de Copa. Qui si té ja un lloc en les semifinals, és l’equip Juvenil que aquest proper dissabte a les 20: 00 hores a Ses Canaletes disputarà el partit d’anada de la ronda eliminatòria davant el Dosa CF, primer classificat del grup B.

Amb els dos partits de categoria Benjamí es tanca la participació dels nostres equips en un estrany dissabte i diumenge futbolístic. Aquests són els horaris del cap de setmana

Los comentarios están cerrados.