Sports de ca Nostra

ATB FORMA PART DEL PROGRAMA ‘JUGAM AMB ELIT’. DECLARACIONS NACHO HERAS

 

Avui dematí ha tengut lloc la firma del conveni ‘Jugam amb l’elit’ del Consell de Mallorca, on per segon any consecutiu, l’ATB hi forma part. A la signatura del conveni ha participat el gerent del club, Guillermo Pisano, i també ha estat present el jugador Nacho Heras, que posteriorment ha atès la premsa.

Nacho Heras: «Estam tots amb ganes que arribi el pròxim partit per revertir la situació. Se’ns està fent mala via els partits de casa però per molt que hi xerrem, hem de mirar cap endavant. Tenim una ratxa dolenta però hem de treballar per canviar els resultats i anar a pels tres punts al pròxim partit. El míster ens diu que hem de fer feina perquè és ver que no estam on voldríem. Se sol mirar més a l’entrenador però tots estam descontents i tenim ganes de revertir això, el tècnic igual que noltros està tranquil. Ara si enganxam una ratxa de 2-3 victòries la cosa canviarà. Ara jugam amb rivals de la part baixa de la classificació però això no vol dir res en aquesta categoria, és igual el rival«.

 

— 

Logo Carlos Hernández
Jefe de Prensa

Los comentarios están cerrados.