Sports de ca Nostra

CCE.Sant Lluis ; L’Orgull d’un Club

Foto-Xus-Rotger-10-678x381Ni més ni menys que 527 esportistes i 90 entrenadors i ajudants van omplir de blau el passat dimecres la verda gespa de Ses Canaletes. Amb gairebé un miler de persones a la grada aplaudint cada un dels esportistes que anaven desfilant sobre el feu lluisser, els jugadors que aquesta temporada 2017/2018 defensaran l’escut de la nostra Entitat van anar sortint un a un, amb especial aplaudiment per als més petits que aquesta temporda s’incorporen al món blau.

Un any més, amb tota la massa esportiva sobre Ses Canaletes, va arribar el moment dels discursos, va obrir l’acte, el president del CCE Sant Lluís, Rosendo Pons Conforto, que va fer èmfasi en el continu creixement que està patint la nostra Entitat així com agrair a totes la gent que desinteressadament col·labora perquè el dia a dia del Club sigui molt més suportable. Per la seva banda, Montserrat Morla, Batlessa de Sant Lluís i Regidora d’Esports de l’Ajuntament, va agrair n any mes la feina que fa el CCE Sant Lluís pel poble, tant a nivell esportiu com cultural, a més va afegir i confirmà als presents que el “somni” de la substitució de a gespa del Municipal serà una realitat a finals d’any i preveu la seva inauguració per al 17 de Gener de 2018, festivitat de Sant Antoni, patró de Menorca.

Després de la desfilada i els discursos, els assistents van poder gaudir en companyia dels seus amics i familiars una barbacoa que va aglutinar a més de 400 comensals.

Los comentarios están cerrados.