10.000 corredors de 45 nacionalitats participaran aquest diumenge a la Palma Marathon Mallorca

13 octubre 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Presentaci贸 PMMSusanna Moll: 鈥淟a marat贸 es desenvolupa a un entorn que atreu als corredors a superar un repte, una dist脿ncia i un objectiu dins un magn铆fic circuit urb脿: la badia, el centre hist貌ric de Palma i el parc de la Mar鈥

La Palma Marathon encap莽ala el r脿nquing de participaci贸 femenina de la competici贸 nacional amb un 45% de corredores inscrites

Palma, 13 d鈥檕ctubre de 2017.- Uns 10.000 corredors de 45 nacionalitats ompliran el Passeig Mar铆tim i els carrers del cas antic aquest diumenge dins la Palma Marathon Mallorca. La competici贸 ha estat presentada avui pel director general d鈥橢sports i Joventut del Govern de les Illes Balears, Carles Gonyalons; 聽la tinenta de batle d鈥橢ducaci贸 i Esports de l鈥橝juntament de Palma, Susanna Moll; el president de la Federaci贸 Balear d鈥橝tletisme, Gabriel Gili; el director comercial de Zafiro Hotels, Antonio Homar, i el director de la prova i gerent de Kumulus, David Thompson.

 

Moll ha destacat la repercussi贸 internacional d鈥檃quest esdeveniment, que compta amb el suport i la implicaci贸 de l鈥橝juntament de Palma, i que es desenvolupa al millor escenari possible 鈥渦n entorn que atreu als corredors a superar un repte, una dist脿ncia i un objectiu dins un magn铆fic circuit urb脿: la badia, el centre hist貌ric de Palma i el parc de la Mar鈥.

 

La prova, que permet participar en les dist脿ncies de 10, 21 i 42 quil貌metres, est脿 homologada oficialment per la Federaci贸 Internacional d鈥橝tletisme i forma part del calendari de l鈥橝ssociaci贸 Internacional de Maratons. La Palma Marathon es converteix enguany oficialment en Campionat d鈥橢spanya de Veterans i congregar脿 entre 100 i 200 dels millors atletes nacionals de m茅s de 35 anys.

 

Tamb茅 destaca el creixement de la participaci贸 femenina, que es situa al cap de les proves nacionals amb el 45% de corredores a les tres proves. En aquest sentit, Moll ha mostrat la seva satisfacci贸 per 鈥渓鈥檃uge de la participaci贸 femenina a aquesta edici贸 i que mostra una major implicaci贸 de la dona a l鈥檈sport i a l鈥檃ctivitat f铆sica, un impuls cap a la igualtat鈥.

 

L鈥檈dat mitjana dels participants 茅s de 44 anys, el 36% s贸n alemanys, el 21% s贸n espanyols i el 17%, anglesos. La prova m茅s participativa 茅s la mitja marat贸, amb el 53 % de les inscripcions, seguida de la prova de 10 k, amb un 30% d鈥檌nscripcions, i de la marat贸, amb una participaci贸 del 17%.

 

Els organitzadors han previst activitats d鈥檃nimaci贸 en el circuit per als corredors i tamb茅 hi ha una oferta paral路lela com la breakfast run; la festa post marat贸, la marat贸 expo i els cinc punts de hot post amb actuacions de dj鈥檚, cheer leaders, batucades, etc.

 

Restriccions de tr脿nsit

S鈥檋a de recordar que amb motiu de la competici贸 el diumenge 15 es produiran les seg眉ents restriccions de tr脿nsit:

  • Passeig Mar铆tim, des de Porto Pi fins a l鈥橝vinguda Antoni Maura. Acc茅s tancat des de les 8 a les14 hores
  • Centre de Palma: Acc茅s tancat de 30 a 15 h.
  • Trams Passeig Mar铆tim des d鈥橝ntoni Maura fins a Costa del Gas:
    • Direcci贸 Andratx: Acc茅s tancat de 2 a 18 hores.
    • Direcci贸 Aeroport – Lluchmajor: Acc茅s tancat de 7 a 16 h.

Comentarios cerrados