Sports de ca Nostra

ENTRENAMENT A PORTA TANCADA I DECLARACIONS GERARD OLIVA

Entrenament 12 octubreLa plantilla ha entrenat avui a porta tancada. Julio i Kike han realitzat part de l’entrenament amb el grup i la seva evolució és molt bona, en pocs dies podrien reincorporar-se per complet. Biel Guasp no ha entrenat a l’espera dels resultats de la seva lesió a l’isquiotidial i Gerard Oliva ha superat la seva febra i ja està al 100%. Demà parlarà l’entrenador, en acabar l’entrenament.

Gerard Oliva«És complicat, quan es perd. Treballam fort per arribar forts al diumenge i treure els tres punts a casa. És precipitat parlar de finals, aquest equip està confeccionat per estar adalt. Ahir vaig parlar amb l’entrenador del Badalona, tenc ganes. És important guanyar, s’ha de sumar de 3 en 3 per estar adalt o serà complicat. Ens està costant a casa, però és anecdòtic. Les ocasions estan arribant, algun dia un equip pagarà els gols que no han arribat fins ara». 

Carlos Hernández
Jefe de Prensa

Armando de la Morena Kike i Julio

Los comentarios están cerrados.