Sports de ca Nostra

El C.V.Soller informa

IMG_20171008_121943_929Cronicas de los partidos disputados este fin de semana por diferentes equipos del club

SÉNIOR F. : MAL RESULTAT DEL CVS SOLLER TOURS DAVANT UN EQUIP ASSEQUIBLE

Posted: 09 Oct 2017 04:29 AM PDT

Entrec. Montesion 3-0 CVS Sóller Tours amb parcials: 25-18 / 25-16 / 25-19
Jugaren: Blanca Campillo, Lluïsa Reynés, Nena Ramon, Jennifer Manrique, Paula Fuster, Sílvia Sánchez, Maria Martorell, Laura Gómez, Aina Rullán i Laura Gómez.
Diumenge es va disputar un partit que sobre el papers semblava que havia d’ésser molt més assequible per a les nostres jugadores pel nivell que es va veure al primer partit tot i la manca de rodatge. Però les coses no sortiren com s’esperaven.

Ja des del primer moment les múltiples errades no forçades sobretot amb el servei donaven entendre que no era el dia de les solleriques. El marcador 19-8 en contra era prou evident del mal joc desenvolupat, que al final de set es va veure una reacció que va permetre maquillar el resultat final amb un 25-18.
Aquest joc fou una constant al llarg de tot el partit. Mal començament, amb multitud d’errades tècniques més que encerts del contrari, que feien que el Montesión agafàs una abultada avantatge al marcador, i al final de set hi havia una reacció més d’orgull que de concentració per part del CVS Sóller Tours, que feia sumar punts al marcador visitant.
Les millors notícies foren el debut a la lliga de Blanca Campillo i el gran partit que realitzà Aina Rullán a la posició de lliure, salvant molts punts i donant molta continuïtat al joc amb les seves defenses. Ara només queda seguir treballant bé als entrenaments i arribar als partits més concentrades.
Aquest dissabte el partit que ens havia d’enfrontar a casa contra el Label Sat Ciutat Cide a les 18:30h ha quedat aplaçat per sol·licitud del contrari i, per tant, no hi haurà partit.

INFANTIL F. A : TRANQUIL·LA VICTÒRIA DEL CVS CONST. MARC GALINDO SÓLLER EN EL PRIMER PARTIT DE LLIGA

Posted: 09 Oct 2017 04:29 AM PDT

Divendres 6 d’octubre les nines CVS Const. M. Galindo Sóller varen disputar el seu primer partit de lliga d’aquesta temporada 2017-2018; guanyant contra el Sant Josep Obrer A per un clar 3-0 (25-2) (25-8) i (25-16).
El partit va ser dominat en tot moment per les solleriques. Molta concentració en el servei, que va ser una gran eina. No es veien nervis ni tensió; les jugadores estaven relaxades i amb ganes de fer feina, així doncs, un partit sense gaire complicacions que suma la primera victòria de les nostres nines.
Les nostres, repetiran partit a Sóller el proper dissabte 21 davant el CV Manacor en la segona jornada de lliga. Molta sort!!.

SENIOR M. B : PRIMER PARTIT AMB VICTÒRIA DEL CVS ELÈCTRICA BERNAT SÓLLER

Posted: 09 Oct 2017 04:28 AM PDT

CVS Elèctrica Bernat Sóller 3-1 Esporles VC (25-11/25-21/19-25/25-10)

Pel CVS jugaren : Albert, Pep Campillo, Damià, Pepllu, Alberto, Guiem, Gerard i Lluis.

Bon partit per arrancar una nova temporada del Sénior B del CVS davant un jove Esporles amb molt de camí per davant. El partit no va tenir gaire història ja que els visitants presentaren un equip molt jove e inexpert que no va donar gaires mals de cap als nostres.

Tot i això si que es varen veure jugades de mèrit pels dos costats ja que els joves esporlerins intentaren jugar en tot moment i no baixaren els braços. Els nostres, amb la lliçó ben apresa d’aquests darrers anys, tornaren a mostrar un bon nivell i aprofitaren el partit per anar engrassant la maquinària.
Cal destacar que tots els sollerics jugaren a bon nivell i també destacar el debut de Lluis Bernat que va aportar molta feina i que es troba totalment integrat dins la dinàmica d’un grup que l’ha rebut amb els braços oberts.
Enhorabona i sort la propera setmana davant el juvenil del CV Pòrtol, partit que es jugarà el diumenge dematí a Blanquerna a les 10:00 h..

JUVENIL F. : PLÀCIDA VICTÒRIA DEL CVS XC PROPERTIES PER ARRANCAR LA LLIGA

Posted: 09 Oct 2017 04:28 AM PDT

CVS PROPERTIES SOLLER 3-0 CV SANT JOSEP A amb parcials 25-13, 25-10, 25-14

Aquest passat divendres les nostres juvenils femenines debutaren en la lliga regular de primera, i ho féren amb una còmode victòria per 3-0, en un partit que no va tenir molta història, ja que des del principi es va veure la diferència tècnica entre un equip i l’altre.
A pesar de la diferència, les nostres nines sortiren molt intenses en el partit i demostraren estar amb moltes ganes en aquest començament de temporada.

El servei de les solleriques va fer molt de mal a la recepció de les col·legials, cosa que va obligar a les visitants a passar molts de freeballs a les solleriques, que aprofitaven les nostres nines per fer contundents atacs.
En definitiva bon debut de les solleriques, que dissabte dia 14 visitaran Esporles, on jugaran contra l’equip local a les 20 h.
Molta sort!!.

Los comentarios están cerrados.