Sports de ca Nostra

CCE Sant Lluís JUVENIL ; A oblidar el passat i centrar-se en el present

P1120136-678x381L’equip Juvenil visitarà aquest dissabte – 18:15 h. – al Recreativo Boscos al Camp Municipal del Sami de Ciutadella, després de caure a l’Estadi Mahones contra el CD Menorca B (2-0). L’equip de Jose Angel Moyano intentarà recuperar sensacions vencent de nou a la Copa, on ja cull una victòria i una derrota en l’inici de competició. La derrota soferta a Maó va ser especialment dura per la forma en què es va produir, amb un partit on els blaus no van estar al nivell que s’espera d’ells. Per a això haurà d’oblidar de manera fugaç el que va passar el passat diumenge quan comenci el duel davant l’equip ciutadellenc.

L’equip lluisser arribarà a Ciutadella davant d’una gran oportunitat, ja que, en funció de resultats de la jornada podria enfilar-se a la segona plaça de la classificació a falta de dues jornades per al final de la fase regular. El vèncer davant l’equip blan i blau podria ser un al·licient per als homes de Jose Angel Moyano. El Rtvo. Boscos està quallant un mal inici de temporada pel que fa a resultats, ocupa l’últim lloc amb zero punts i un balanç negatiu de menys onze en la diferència de gols a favor i en contra.

Els nostres han de centrar al 100% en realitzar el seu partit i evitar confiar-se ja que seria una falta de respecte per un rival que encara s’ha d’adaptar a la nova categoria i que pot sorprendre a qualsevol oponent al qual s’enfronti. Els tres punts són fonamentals per buscar una plaça en semifinals, depèn de l’ambició i treball dels blaus

Premsa CCE Sant Lluis.

Los comentarios están cerrados.