Trofeu Ciutat de Palma de Voleibol MasculĂ­

25 septiembre 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

FullSizeRender L’Urbia Voley Palma s’enfrontarà al VBC Uni Bern aquest diumenge a les 11h al Palau Municipal d’Esports Son Moix

 

Antoni Noguera: “Vosaltres sou el màxim exponent esportiu d’aquesta ciutat, teniu una ciutat amb vosaltres”

 

Marcos Dreyer: “El Ciutat de Palma Ă©s un clĂ ssic, un partit de nivell que marca l’inici de la temporada i que ens dĂłna la oportunitat de presentar l’equip als nostres seguidors”

 

Palma, 25 de setembre de 2017.- Avui matĂ­ ha tingut lloc al SalĂł de Plens de Cort la presentaciĂł del Trofeu Ciutat de Palma de Voleibol, que disputaran l’Urbia Voley Palma i el VBC Uni Bern aquest diumenge, 1 d’octubre, a les 11h al Palau Municipal d’Esports Son Moix amb la col·laboraciĂł de l’Institut Municipal de l’Esport (IME).

 

A l’acte han intervingut el batle de Palma, Antoni Noguera; el director general d’Esports, Sergio RodrĂ­guez, i el director tĂšcnic i entrenador de l’Urbia Voley Palma, Marcos Dreyer. A la presentaciĂł tambĂ© hi han assistit el regidor del grup municipal del Partit Popular, Javier Bonet; el director general d’Urbia Services, Tomeu Colom; la plantilla de jugadors i membres de la directiva del club”.

 

Noguera ha agraĂŻt el suport del patrocinador per donar viabilitat al projecte i ha elogiat la trajectĂČria del club “hereu de l’equip de Rafa Pascual, del Son Amar que tantes alegries ens va donar”, el batle ha animat als jugadors a repetir la gesta de la darrera temporada “a guanyar tots els tĂ­tols perquĂš vosaltres sou el mĂ xim exponent esportiu d’aquesta ciutat, teniu una ciutat amb vosaltres”.

 

Dreyer ha agraĂŻt tambĂ© el suport del seu principal patrocinador i dels col·laboradors, que han permĂšs donar continuĂŻtat al Club i mantenir al representant de l’illa de Mallorca a la Superlliga de Voleibol. TambĂ© ha destacat que el Ciutat de Palma â€œĂ©s un clĂ ssic, un partit de nivell que marca l’inici de la temporada i que ens dĂłna la oportunitat de presentar l’equip als nostres seguidors”.

 

L’entrenador ha aconseguit conservar al bloc de jugadors de l’any passat, malgrat haver sofert baixes considerables les quals s’han cobert amb els fitxatges dels receptors brasilers Dhionathan da Silva i Marcelo Hister, junt amb l’uruguayĂ  Nicolas Ronchi, procedent de l’UshuaĂŻa Eivissa i la incorporaciĂł del mallorquĂ­ Javi MartĂ­nez. Ells quatre es sumen als altres components del conjunt: Victor Viciana, Jorge FernĂĄndez, Joan PerellĂł, Renzo Cairus, Álex FernĂĄndez, John Molina, Daniel Macarro i TiĂ  SĂĄnchez. S’ha format aixĂ­ un equip competitiu i del qual s’espera que torni a mostrar un bon nivell de joc que el permeti intentar lluitar de nou per tots els tĂ­tols.

 

A mĂ©s, enguany, com a campiĂł de Lliga i de Copa, l’Urbia Voley Palma disputarĂ  tambĂ© la Supercopa, que tindrĂ  lloc a Teruel l’1 de novembre. El Trofeu Ciutat de Palma esdevindrĂ  la presentaciĂł d’aquest nou equip davant la seva aficiĂł i tancarĂ  la pretemporada abans de l’inici de la Superlliga 2017-2018, que tindrĂ  lloc el proper 7 d’Octubre a les 18:00h al Palau Municipal d’Esports Son Moix, on l’Urbia s’enfrontarĂ  al seu company illenc UshuaĂŻa Eivissa.

 

 

 

 

Comentarios cerrados