Sports de ca Nostra

Son Moix acollirà el 49è Trofeu Ciutat de Palma de Bàsquet

IMG_8379Avui matí ha tingut lloc al Saló de Plens de Cort la presentació del 49è Trofeu Ciutat de Palma-Motorisa de Bàsquet. Aquest encontre es durà a terme aquest dissabte a les 20 h al Palau Municipal d’Esports Son Moix amb la col·laboració de l’Institut Municipal de l’Esport (IME).

IMG_8354

Els jugadors de l’Iberostar Palma s’enfrontaran al FC Porto, equip subcampió de la lliga portuguesa, per a tancar una magnífica pretemporada i donar la benvinguda a la competició oficial de lliga, que començarà el  proper dia 30 a Son Moix contra el CB Prat.

 

L’Iberostar Palma, que juga actualment a la LEB oro, es va classificar per jugar els play-off d’ascens a la lliga ACB la passada temporada. En aquest sentit, el batle de Palma, Antoni Noguera, ha animat al club i ha destacat que “l’Iberostar Palma és una esperança perquè té un equip que pot aspirar a pujar a l’ACB i l’Ajuntament vol facilitar això, ja que tots junts feim bàsquet”.

 

El president del Club de Bàsquet Iberostar Palma, Guillem Boscana, ha animat a tots els ciutadans a “que venguin a Son Moix i que estiguin amb nosaltres” i ha convidat a l’Ajuntament de Palma a treballar junts per “les bodes d’or” de la propera edició del Ciutat de Palma de Bàsquet.

 

A l’acte hi han intervingut també el director general d’Esports, Sergio Rodríguez, i el director general de Motorisa, Bernat Bauçà. Hi ha assistit també el vicepresident de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears, Pedro Terrasa; membres de la directiva de l’Iberostar Palma, de la plantilla de jugadors i del seu equip tècnic.

Los comentarios están cerrados.