Sports de ca Nostra

CCE SANT LLUIS ; S’han acabat les proves (diumenge – 20: 00 h – Ses Canaletes)

DSC_5541-678x381Després de vèncer al CF Sporting de Maó (1-0) en l’amistós de dimarts passat, la plantilla del CCE Sant Lluís realitzarà avui divendres l’última sessió abans de començar la Copa Regional, que l’enfrontarà al Penya Ciutadella Esportiva (diumenge – 20: 00 h – Ses Canaletes).

El tècnic, Elias Noval, dirigirà aquesta tarda, a Ses Canaletes, un entrenament amb tot els disponibles per a donar les ultimes pinzellades a la preparació del grup per al seu debut.

L’equip lluisser descansarà demà dissabte, per estar totalment preparat abans de l’enfrontament de la primera jornada. El seu rival, un recien descendit de 3a Divisió i candidat a tot per aquesta temporada. De la mà de Pere Vadell, l’equip ciutadellenc a aconseguit renovar a gran part de la plantilla que consumà el descens alla pel mes de maig i compta a les seves files amb jugadors contrastats en categoria superior. Biel Medina, Raul Capo, Llonga, Xavi Barber, entre d’altres formen la columna vertebral dels de ponent, a més de la joventut d’alguns dels seus homes que any a any surten de la factoria de Son Marçal.

No ho tindran fàcil en el seu debut els de Elias Noval, que arriben preparats a la primera trobada i amb bastants quilòmetres a les cames a causa de la pretemporada. S’han acabat les proves, comença la competició de veritat, comença la Copa!

Premsa
CCE Sant Lluis

Los comentarios están cerrados.