Sports de ca Nostra

Marxa Solidària Nordic Walking Creu Roja – FitSalut

 

Captura93296Emmarcat dins la Fit Salut Palma 2017,  l’Institut Municipal de l’Esport organitza La Marxa solidària Nordic Walking Creu Roja, que tindrà lloc a la zona 4, de 18 a 20 h, amb dues propostes: una ruta de 750 m i una altra de 4 km. S’hi pot participar amb bastons o sense. És un esdeveniment gratuït; però els participants hi poden fer aportacions voluntàries o material escolar a benefici de Creu Roja

 

Podeu demanar més informació i inscriure-us-hi mitjançant el correu electrònic nordicwalking@palma.es o el mateix dia de l’esdeveniment. També us adjuntam el cartell de la marxa.

 

Així mateix, us hi recordam que el proper dia 15 es durà a terme la quarta jornada de Nordic Walking a la Fresca amb la ruta Can Pastilla- Platja de Palma, el punt de trobada serà devora el Club Nàutic de Can Pastilla a les 19.30 h

Us hi esperam!!  

Los comentarios están cerrados.