Sports de ca Nostra

CCE.Sant lluis ; El primer equip es presenta davant la seva afició

P1070654La primera plantilla es presentarà demà davant la seva afició al Municipal de Ses Canaletes, en el segon partit amistós de pretemporada davant el CE Alaior i en el qual serà una nova edició del tradicional partit de festes patronals. Amb la segona setmana de pretemporada ja en marxa, els quatre entrenaments, a més del partit de divendres passat davant el CF Sporting de Mahón, els pupils de Elias Noval tornen a vestir-se la zamarra blavosa en aquesta ocasió per enfrontar-se a un renovat equip alaiorenc entrenat per un exlluisser, Pedro Palliser El conjunt blavós que va vencer al Municipal de Maó, 0-1, vol agradar als seus en el que sera l’estrena a casa dels pupils del tècnic asturià.

L’afició local podrà conèixer demà a les noves incorporacions per a la temporada que ve, vuit en total, encara que aquestes podrien ampliar-se en cas que els jugadors que estan a prova, fins a quatre, acabin convencent al cos técnic lluisser.

El nou entrenador local, Elías Noval, podria alinear demà davant el CE Alaior a un equip semblant al que s’estrenarà al Municipal de Maó, tot i que per a la partida podrà comptar amb alguns dels absents divendres passat, Zurbano i Oscar Moreno però amb la baixa ja confirmada per motius personals de Basili Enrich.

La trobada que donarà començ a les 20:30 hores, és el tret de sortida com a local dels nostres, en un partit que any rere any s’espera a Ses Canaletes amb moltes ganes.

Premsa CCE Sant Lluis

Los comentarios están cerrados.