Sports de ca Nostra

Taula redona “Futbol Menorquí, fets, propostes i realitats” dissabte 2 a Punta Prima

Cartell-Taula-redona-FutbolS’activitat està organitzada per es CCE Sant Lluís, amb sa col·laboració d’Occidental Menorca, i serà moderada per Pedro J. Bosch, que farà una petita introducció abans de donar pas als convidats.

Entre els participants de sa mateixa es troben Miquel Company, Conseller d’Esports del CIME, Virgili Juaneda, delegat a Menorca de la FFIB, Pedro Bermúdez, en representació de s’estament arbitral, Vicente Martinez, representant as col·legi d’Entrenadors, Biel Medina com a jugador i Jose Maria Vidal com amfitrió.

Sa part fonamental d’aquesta taula rodona és realitzar una anàlisi d’allò més complet possible de s’estat actual del futbol menorquí a tots es seus nivells i buscar, amb diàleg es punts de potenciar.

Sa taula rodona finalitzarà amb un debat / tertúlia general en sa qual participaran tant es ponents com es públic. Sa sessió finalitzarà al voltant de les 13:30 hores.

Es tracta d’un espai tancat, l’AFORAMENT ÉS LIMITAT PER EL QUE CAL CONFIRMACIÓ – 669.51.02.59 (Whassapp) o per mail futbol.ccesantlluis@gmail.com

Los comentarios están cerrados.