Sports de ca Nostra

OCI I FUTBOL PER A LA GENT GRAN DE SANT LLUIS

descargaEl Centre Cultural i Esportiu Sant Lluis i Hestia Alliance han arribat a una col·laboració amb l’objectiu d’ampliar l’oferta d’oci per a la gent gran i malalts mentals que vulguin gaudir dels partits que disputin els equips de futbol vinculats a l’entitat lluïsera.

Per aquest motiu, es lliurarà  al Club de Jubilats i als usuaris de la Residencia Geriàtrica i Centre de dia de Sant Lluís,  uns abonaments per a que puguin acudir als esmentats partits.  La seva entrega tindrà lloc el proper 23 d’agost, a les 20 hores, amb motiu del partit de festes davant el CE Alaior.

El CCE Sant Lluis i Hestia Alliance animen els membres del Club de Jubilats/usuaris de la Residència Geriàtrica i Centre de Dia Sant Lluis a sumar-se a aquesta iniciativa que és fruit de la convicció conjunta que la salut i el benestar de tota persona, més en el cas d’aquelles afectades per trastorns mentals i/o malalties associades a l’envelliment, depèn, en certa manera, de com d’efectius són els seus drets, entre ells el accés a la cultura l’esport i l’oci.

Hestia Alliance, es una organització amb més de 25 anys d’experiència en l’àmbit de l’atenció integral sociosanitària i de la salut mental. Un equip conformat per 1.700 professionals altament qualificats ofereix serveis a més de 8.000 persones a l’any, tant en règim d’internament com d’atenció diürna i domiciliària. Actualment, Hestia Alliance disposa de dotze centres en les comunitats de Catalunya, Madrid, Galícia i Illes Balears, on gestionem les Residències Geriàtriques i Centres de Dia de Sant Lluís i Es Mercadal.

Premsa CCE Sant Lluis

Los comentarios están cerrados.