CCE Sant LluĂ­s ; El primer equip inicia el nou curs

17 agosto 2017 | Por lorenzo | Categoria:

Regional-1-678x381La primera plantilla ha completat aquest dimecres la seva primera sessiĂł d’entrenament de la pretemporada, i tĂ© previst exercitar-se de nou aquest dijous al Municipal de Ses Canaletes. DesprĂ©s d’aquests dos dies en quĂš els jugadors realitzaran les primera carreres, l’equip d Noval, visitarĂ  Bintaufa per enforntar-se en un amistĂłs al equip local i ja desprĂšs es tornarĂ n a veure les cares la setmana segĂŒent per afrontar tres entrenaments i el tradicional partit de festes davant el CE Alaior, previst pel proper dimecres 23 d’agost a les 20:30 hores.

L’entrenador de l’equip, va dirigir la primera sessiĂł de treball amb tots els futbolistes de quĂš disposa, amb les Ășniques excepciĂł dels que alterneran els entrenaments amb les seves ocupacions laborals.

Els futbolistes que han començat el treball són: Noel Segui, Javi Salvador, Manu Herrera, Moyano, Álvaro, Carlos, Bonilla, Joan Orfila, Alberto, David Mercadal, Nacho, David Morente, Oscar Moreno, Stan, Lupon, Toni Vinent, Bili i Othman, Zurbano, Basili, Juli i Sola, a més de Guiem Bosch, Pau Fortuny i Tuto que estarån a prova els primers díes.

La primera sessiĂł preparatĂČria ha estat marcada per la forta calor i el treball fĂ­sic i, en principi, l’equip tornarĂ  a exercir dijous a les instal·lacions de Ses Canaletes.

Premsa CCE Sant Lluis

Comentarios cerrados