Sports de ca Nostra

Baleares participa en los Juegos de las Islas 2018 – Catania (Sicilia-Italia)

Juegos-de-las-Islas-17Els XXI ens Jocs de les Illes- jeux des îles que organitza el COJI, es desenvoluparan al 2018 a la ciutat de Catania de l’ illa de Sicilia, del 22 al 27 de maig.

En el decurs de la celebració dels XXI èns Jeux des Îles – Martinique 2017- , organització que pertany al COJI – Comité d’ Organistaion des Jeux des Îles – i que es va desenvolupar sota la organització local de la Collectivité Territorial de la Martinique i en els quals la delegació de les Illes Balears hi va participar amb la selección de la Federació de Futbol de les Illes Balears, assolint el segon lloc en la classificació, es va traspasar la bandera del COJI al representant del Comité regional Olímpic de Sicilia que va asumir el comrpomís de l’ organització dels jocs 2018.
En la seva reunió del Comité Exectui, del passat divendres, dia 21 de juliol, el Comté Regional Olímpic de Sicilia, va reatificar el seu compromís i va designar la ciutat de Catania com hoste del XXII ena edició d’aquesta jocs que es desenvolupen per a la categoría cadet, principalment i en la que s’ espera una alta participación.
Les federacions de Futbol, Voleibol, Tenis, Vela Rugby i Triatló de les Illes Balears, han traslladat el seu interés i han manifestat ka seva intenció en participar – hi, atès que esdevenen un bona oportunitat de competició i intercanvi juvenil, cultural i esportiu entre els joves illencs que, com la resta d’ esportristes, pateixen la manca d’ oportunitats a les que la insularitat ens aboca.
Recordem que esportistes com Rafel Nadal, el porter binissalamer Moyà, Mikel Gelabale i altres de gran nivel, en el seu dia participaren en aquest jocs i gaudiren de l’ oprotunitat que els van oferir.
S’ ha de dir, també, que en l’ àmbit de la Comissió Tècnica del COJI, s’ hi integren, a més del director tècnic i membre executiu – fundador de l’ associació, un total 5 delegats tècnics- directors de la respectiva competició en la modalitat esportiva de la que s’ ocupen, constituint una gran reprsentació dels valors tècnics de les Illes Balears en l’ esport.

Marcel.li Got

Director Tècnic COJI

Los comentarios están cerrados.