Sports de ca Nostra

500 nins i nines seran demà socorristes per un dia a la platja de Ciutat Jardí

Captura88888Per tercer any es celebra aquesta activitat a una platja del municipi amb infants d’escoletes d’estiu, a més de tots els que es vulguin afegir,Entre altres activitats, participaran a jocs i gimcanes, aprendran a fer un rescat a l’aigua o practicaran una reanimació cardiopulmonar Al llarg de l’estiu s’han programat diverses activitats a les diferents platges del municipi de Palma

500 nins i nines participaran demà a la platja de Ciutat Jardí a l’activitat «Socorrista per un dia» i aprendran, mentre es diverteixen, quin és el treball del servei de Salvament de platges de Palma. Demà, hi haurà 500 nous titulats com a «Socorristes Junior», lluint els seus diplomes.

Per tercer any, es tornarà a omplir una de les platges de la ciutat de petits, procedents d’escoletes d’estiu, a més de tots aquells que es vulguin afegir, per donar-los a conèixer el treball dels socorristes i ensenyar-los prevenció en el medi aquàtic.

 

Els infants participaran a diverses activitats, juntament amb els socorristes de l’empresa Emergències Setmil, que gestiona aquest servei a les platges del municipi. Es prepararan físicament amb gimcanes amb missatges de nàufrags, i jocs, com un futbolí humà. També aprendran a fer un rescat a l’aigua, pujant a una de les embarcacions i a una de les moto d’aigua de socorrisme.

 

A més practicaran una reanimació cardiopulmonar i primers auxilis i com és una ambulància per dins i tot el que porta.

 

També hi haurà activitats per tenir cura del medi ambient (una piscina plena de peixos i animals marins i en el que han de «pescar» amb imants aquells elements que són nocius per al medi ambient). I no faltarà un fotomaton perquè els nins i nines es puguin endur un bon record de la jornada.

 

Tot el conjunt d’aquestes activitats tenen l’objectiu de formar-los en prevenció, autoprotecció i respecte pel medi ambient i es desenvoluparan a la platja de Ciutat Jardí entre les 09.00 i les 13.00.

 

A més d’aquesta activitat, se n’han programat altres sobre protecció solar, primers auxilis, salvar una vida o la maniobra heimlich, de prevenció sobre meduses o de conscienciació per a no tudar aigua, que se celebraran al llarg de tot l’estiu a les diferents platges del municipi de Palma.

Gabinet de Comunicació

Ajuntament de Palma

 

Los comentarios están cerrados.