Sports de ca Nostra

L’EQUIP DE TECNIFICACIÓ DE KARATE DE FÍSICS SEGUEIX LES ACTIVITATS EN PLE ESTIU

Equip-de-tecnificació-de-karate-de-Físicsuna expedició 20 membres de l’equip de tecnificació de karate de Físics, compost de 16 competidors, dos tècnics i dos col·laboradors, viatgen aquest cap de setmana a Mallorca a participar en un seminari interilles d’alta competició impartit per la veterana competidora Irene Colomar. Qui exposarà els seus coneixements i experiències de tots els anys en que ha format part del equip nacional de karate. Des de físics agrair a les dues empreses patrocinadores 4 sentidos gastronómicos i Nureapartments. així com als dos clubs organitzadors Club Espadas i Taosportper la invitació i les facilitats que han donat perque Físics pugui assistir a aquest interessant cap de setmana intens d’entrenaments.

Los comentarios están cerrados.