Sports de ca Nostra

Un ex Primera per al Formentera

Captura@futbolpitiuso La Societat Deportiva Formentera fa oficial el fitxatge de Samuel San José Fernández (Santander, Cantàbria, 1 de març de 1984), un defensa central provinent del Llagostera-Costa Brava que milita al Grup 3 de Segona Divisió B. En la passada temporada va disputar 2904 minuts en 34 partits que va jugar en lliga i va marcar 1 gol. Té una alçada d’1,78 cm i 72 kg de pes.

El nou reforç de 32 anys per l’equip de Tito García Sanjuán és un home experimentat en el món del futbol. Es va formar en les categories inferiors del Real Racing Club de Santander, va debutar en Primera Divisió en la temporada 2005-06 de la mà del tècnic Manolo Preciado. Va ser titular per primera vegada en un partit disputat l’11 de setembre de 2005 contra el Cadis C. F. a l’estadi del Sardinero, que va finalitzar amb derrota racinguista per 0-1.

futbolpitiuso

Los comentarios están cerrados.