Sports de ca Nostra

Resultats més destacats de les competicions a on han participat esportistes del CTEIB

CapturaResultats més destacats de les competicions a on han participat esportistes del CTEIB

Triatló Campionat d’Espanya de Triatló en Edat Escolar | Individual 2017 – Sprint Femení Andrea Tomàs 33a posició. Resultat com a Selecció Balear 6a posició Campionat d’Espanya de Triatló en Edat Escolar | Individual 2017 – Sprint Masculí Rafel Adrover 28a posició. Resultat com a Selecció Balear 13a posició Campionat d’Espanya de Triatló por Autonomies | Individual 2017 – Sprint Femení Lais Riudavets 49a posició. Resultat com a Selecció Balear 5a posició
Gimnàstica Artística Masculina. Campionat de Balears Individual
Nivell 9 1r classificat Nicolau Mir 2n classificat Gonzaga Aragón Nivell 10 1r classificat Kevin Vich. 3r classificat Sebastià Llodrà
Motociclisme Campionat d’Espanya de Velocitat (Navarra)
Miquel Pons 4a posició Copa Race
Núria Llabrés 1a posició
Atletisme Campionat d’Espanya Juvenil, Getafe Daniela García Tena 3a classificada a la seva semifinal de 400 m.ll. amb 58.36 classificant-se per la final que no va poder córrer. Felipa Jover Mulet 8a classificada a la seva semifinal de 400 m.ll. amb 1.01.52. Isabela Garcia Pleijar 6a classificada a la seva semifinal de 100 m.ll. amb 12.66.
Campionat de les Illes Balears de Clubs Cadet i Junior, Palma Daniel Ramírez 1r classificat als 100 m.ll. amb 11.47. Guillem Quirós 1r classificat als 110 m.t. amb 16.33. Lucia Pinacchio 2a classificada als 600m.ll. amb 1.41.59.
Tir amb arc 3a lliga nacional cadet i -14 anys 2017 de tir amb arc.
Aquest cap de setmana han participat 8 esportistes del programa de tecnificació de tir amb arc en el tercer Tiratge de la Lliga Nacional Cadet i Menor de 14 anys de temporada, que s’ha celebrat a Madrid. – Sara B. Deu Bullo. Cadet, arc recorvat. Medalla d’or – Natalia Esquerre Lladó. Cadet, arc recorvat. 9a classificada – Natalia Garcia Gil. Cadet, arc recorvat. 9a classificada – Cora Manzano Ferrer. Cadet, arc recorvat. 17a classificada – Denis Catalin Cristea. Cadet, arc recorvat. Medalla d’or – Adrià Prats Torres. Cadet, arc recorvat. 5a classificada – Pablo Orozco Mendez. Cadet, arc recorvat. 4t classificat – Bora Göker Sola. Cadet, arc recorvat. 17è classificat
A més, destacar que aquesta competició era també classificatòria per assistir amb l’equip Nacional al Campionat del Món Cadet que es celebrarà a Argentina el proper mes d’octubre i que alguns d’aquests esportistes, mancant disputar l’últim classificatori, tenen moltes possibilitats d’aconseguir plaça en l’equip nacional. També destacar la Medalla d’or aconseguida per Carlos Marí, en arc compost cadet, del programa de seguiment d’Eivissa. Aquests esportistes van ser acompanyats dels tècnics Manuel Vicente Gómez i José Raúl Riera Marí, i també del Director Tècnic Carlos Morillo Prats.
Ciclisme
Campionat de Balears btt: Lucia Gómez 1a posició fèmina cadet Raúl Gómez 3a posició cadet Javi Garcia 4a posició junior.
Campionat d’Espanya ruta sub23 Xavi Cañellas 17a posició contrarellotge i 23a posició prova en línia.
Volta al Besaya junior, Cantàbria Joan Martí Bennàsser 41a posició general (1r a la 2a etapa contrarellotge per equips)
Volta a Vilafranca del Cid, Albacete Francesc Bennàsser 15è classificat general Marina Garau 1a fèmina cadet.

Los comentarios están cerrados.