Sports de ca Nostra

C.D MANACOR POSA EN MARXA LA SEVA CANTERA DE FUTBOL FEMENÍ

cartell futbol femeniDe cara a la temporada 2017-2018 es crearà una secció de futbol femení per donar una alternativa a totes aquelles nines que volen aprendre o seguir jugant a futbol

Manacor, 27 de Juny del 2017.

El Club Deportiu Manacor ha decidit emprendre un nou projecte, que consisteix en la creació d’una cantera per a nines de tota la illa, que tinguin la voluntat de gaudir del futbol i de fer-ho en un entorn de professionalitat i confiança, dins una estructura forta i estable.

El projecte pretén donar una nova opció a tots aquelles nines que vulguin practicar el futbol femení, i fer-ho amb equips únicament format per a nines.

La voluntat del Club es crear equips a partir de nines de 6 anys i així anar creixent, tot hi que el Club està obert a la possibilitat d’inscriure equips de més categories. Per aquelles nines menors de 6 anys, hi ha l’opció de començar amb l’escoleta del Club.

Totes elles, tindran l’opció de jugar amb equips completament femenins i federats a la FFIB, per poder competir i entrenar a tots els nivells.

El futbol femení esta cada vegada més en alça, actualment i segons dades de la RFEF és el cinquè esport més practicat per a dones a nivell estatal. Per tot això “creim que és el moment ideal per obrir aquesta nova secció i donar l’oportunitat a totes les nines interessades de jugar a futbol”.

Per a més informació:

Coordinador futbol femení, Llorenç Mesquida: (0034) 637 16 38 38 Oficina del club: (0034) 971 55 28 61

cemanacorfemeni@gmail.com https://www.facebook.com/clubesportiu.manacor/?ref=settings

Los comentarios están cerrados.