Primer cara a cara de la primera plantilla 2017/2018

17 junio 2017 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

CCE-Sant-Lluis-2017-18Dinou integrants de s’equip Regional Preferent, amb algunes baixes per temas laborals, as costat del cos tecnic i es representants de sa Junta Directiva del CCE Sant Lluís van reunir-se al Municipal de Ses Canaletes es passat dimecres, a sa primera reunió en vistes a sa temporada 2017/2018.

Foto: CCE Sant Lluis

DesprĂ©s d’una breu benvinguda de sa junta directiva, es gruix de sa plantilla a tingut sa seva primera presa de contacte amb el nou cos tĂšcnic per marcar ses pautes per a s’inici de sa pretemporada i coneixent-se una mica mĂ©s entre ells.

DesprĂ©s d’aproximadament 20 minuts a s’interior des vestuari de Ses Canaletetes, els allĂ  presents han realitzat una lleu sessiĂł d’entrenament a ses ordres des nou cos tĂšcniFoto: CCE Sant Lluisc per a anar-se’n ja definitivament de vacances fins a principis des mes d’agost. 
A falta d’alguna incorporació pendent per es próxims díes, sa plantila esta ja practicament tancada amb 22 jugadors confirmats i a l’espera de resposta de dos jugadors que han de decidir en properes dates si sa incorporan as projecte encapçalat per Elias Noval i Dani Coll.

Foto: CCE Sant LluĂ­s

Comentarios cerrados