Sports de ca Nostra

Primer cara a cara de la primera plantilla 2017/2018

CCE-Sant-Lluis-2017-18Dinou integrants de s’equip Regional Preferent, amb algunes baixes per temas laborals, as costat del cos tecnic i es representants de sa Junta Directiva del CCE Sant Lluís van reunir-se al Municipal de Ses Canaletes es passat dimecres, a sa primera reunió en vistes a sa temporada 2017/2018.

Foto: CCE Sant Lluis

Després d’una breu benvinguda de sa junta directiva, es gruix de sa plantilla a tingut sa seva primera presa de contacte amb el nou cos tècnic per marcar ses pautes per a s’inici de sa pretemporada i coneixent-se una mica més entre ells.

Després d’aproximadament 20 minuts a s’interior des vestuari de Ses Canaletetes, els allà presents han realitzat una lleu sessió d’entrenament a ses ordres des nou cos tècniFoto: CCE Sant Lluisc per a anar-se’n ja definitivament de vacances fins a principis des mes d’agost. 
A falta d’alguna incorporació pendent per es próxims díes, sa plantila esta ja practicament tancada amb 22 jugadors confirmats i a l’espera de resposta de dos jugadors que han de decidir en properes dates si sa incorporan as projecte encapçalat per Elias Noval i Dani Coll.

Foto: CCE Sant Lluís

Los comentarios están cerrados.