Sports de ca Nostra

FINALITZACIÓ OBRES ANTONIANA

·   NOVA-GESPA-ANTONIANA     Una reivindicació històrica. Avui som aquí per veure la materialització d’una reivindicació històrica per part del club de futbol l’Independiente: poder tenir unes instal·lacions esportives en condicions. Era un compromís personal meu com a batle. Havia donat la meva paraula i finalment, ho hem complit, ho hem fet possible.

 

·        D’un camp obsolet a un camp de primera. La reforma integral ha transformat un camp de terra totalment obsolet en un camp de primera, amb gespa artificial, noves porteries i noves banquetes, un nou sistema de drenatge i un nou tancament per evitar pèrdues de pilotes.

 

·        Els nins i nines de l’Independiente podran jugar quan comenci la pretemporada el juliol. Les obres ja han acabat i el proper juliol la pretemporada ja es podrà fer al nou camp. Xerrant amb els directius m’han traslladat l’èxit que ja ha tingut per a l’equip aquestes obres: la propera temporada passaran de tenir 9 equips a 14 [[passen d’1 equip femení a 2]], el que suposa tenir 2 equips a cada categoria. Tot un èxit per a l’Independient i per al barri.

 

·        Un referent esportiu per fer barri. Aquest nou camp es convertirà en un referent esportiu per als veïns i veïnes del Camp Redó, com a eina de participació i inclusió social del barri. Poc a poc estam millorant la qualitat de vida als barris que han estat molt oblidats.

 

·        Agraïments. Gràcies al club per la confiança, vull fer un reconeixement esport base, gran tasca que fan de dinamització a les barriades i d’escola de valors. I gràcies rector de la UIB per la concessió dels terrenys que ens ha permès poder dur a terme aquesta obra, que hem pogut dur a terme gràcies a la Llei de Capitalitat [[aprox. 270.000 €]].

 

·        MÉS DADES. És el primer camp de futbol 11 amb tota la il·luminació LED, que permet un estalvi energètic d’un un 73%.(l’IME assumeix aquesta despesa). Per nivelar abans de la gespa, s’ha empleat “zahorra”, àrids no triturats, que ha permès reduir de forma molt notable els costos de l’obra. Pressupost: 268.339 euros en lloc dels 600.000 previstos. Menys del 50%. S’ha finançat a través de Capitalitat 2016.

 

·        L’empresa promotora de la urbanització adjacent està duent a terme la urbanització dels nous carrers, que també contribueix a una millora de la zona a nivell global.

 

 

Laura Moyà Victory

Gabinet de Comunicació

Ajuntament de Palma

Los comentarios están cerrados.