Sports de ca Nostra

COMENÇA EL CONGRÉS DEL FUTBOL BASE

sede FFIBEn dues jornades, les ponències i les Taules de Feina estudiaran els problemes i les solucions de la pràctica del Futbol en edat escolar. La violència i l’agressivitat verbal i física en els camps de futbol seran algunes de les qüestions principals.

La jornada de divendres (horabaixa) començarà amb una ponència que explicarà el funcionament de la Federació de Futbol de les Illes Balears amb allò que respecta al futbol en edat escolar, és a dir, el Futbol Base, des de pre-benjamins fins a cadets, passant per benjamins, alevins i infantils.

Hi haurà 6 Taules de Feina monogràfiques per tractar temes com la violència, els arbitratges, la feina dels clubs, el comportament dels pares i l’autoritat dels entrenadors. Formaran les Taules representants de directius, esportistes, pares, entrenadors, tècnics, psicòlegs i àrbitres.

La jornada final de dissabte dematí serà per elaborar i debatre les conclusions de cada taula. Prèviament, el psicòleg esportiu de la UIB, Àlex García, exposarà una ponència sobre «Recomanacions psicològiques per a la pràctica segura d’un esport de base».

Aquest és el resum de l’horari previst:
cartel Program

Divendres, 16 de juny

16:15

Apertura i presentació

16:30 a 17:30

Ponència de Pep Sansó (Escola

d’Entrenadors de la FFIB):

Estructura, funcionament i  competències de la FFIB”

18:00 a 20:00

Reunió Taules de feina

 

Dissabte,17 de juny

9:00 a 10:00

Ponència d’Àlex García, professor de Psicologia de l’Esport de la UIB:

“Recomanacions psicològiques per a la pràctica segura d’un esport de base”

10:30 a 11:30

Reunió Taules de Feina per elaborar les conclusions

12:00 a 13:00

Exposició de Conclusions

13:00 a 14:00

Debat i Taula Rodona

14:00 a 14:30

Clausura del I Congrés del Futbol Base

Los comentarios están cerrados.