Sports de ca Nostra

Primer cara a cara de la primera plantilla 2017/2018 – CCE Sant Lluís

cce sant lluisDinou integrants de l’equip Regional Preferent, amb algunes baixes per temas laborals, al costat del cos tecnic i els representants de la Junta Directiva van reunir-se al Municipal de Ses Canaletes ahir dimecres, a la primera reunió en vistes a la temporada 2017/2018.

Foto: CCE Sant Lluis
Foto: CCE Sant Lluis

Després d’una breu benvinguda de la junta directiva, el gruix de la plantilla a tingut la seva primera presa de contacte amb el nou cos tècnic per marcar les pautes per a l’inici de la pretemporada i coneixent-se una mica més entre ells. Després d’aproximadament 20 minuts a l’interior del vestuari de Ses Canaletetes, els allà presents han realitzat una lleu sessió d’entrenament a les ordres del nou cos tècnic per a anar-se’n ja definitivament de vacances fins a principis del mes d’agost.

A falta d’alguna incorporació pendent per els próxims díes, la plantila esta ja practicament tancada amb 22 jugadors confirmats i a l’espera de resposta de dos jugadors que han de decidir en properes dates si sa incorporan al projecte encapçalat per Elias Noval i Dani Coll.

Los comentarios están cerrados.