Sports de ca Nostra

DANI COLL, SERA EL SEGON ENTRENADOR DEL REGIONAL PREFERENT DEL CCE.SANT LLUIS

P1110798-678x381Daniel Coll Sintes i el CCE Sant Lluís han arribat a un acord perquè el tècnic s’uneixi al staff d’Elías Noval com a segon entrenador de l’equip Regional Preferent per a la temporada 2017/18.

Coll, amb titulació Nivell 2, ha estat un dels ajudants que anteriorment ja va compartir responsabilitats amb Noval a les banquetes menorquins, tots dos tècnics van coincidir en l’equip juvenil de Sant Carles i cinc anys després tornen a ser companys dins el mateix staff.

També té Coll una gran relació amb la nostra Entitat, ja que va vestir la camiseta blava de la primera plantilla durant vuit temporades, sent un dels jugadors “foranis” amb més minuts acumulats defensant el lateral esquerre lluisser. Un lustre després Coll, torna per aportar el seu granet de sorra i acompanyar al tècnic asturià en el seu camí al capdavant de la primera plantilla.

CCE.SANT LLUIS

 

Los comentarios están cerrados.