Sports de ca Nostra

Sergio Lupón, una esquerrà pel Regional del CCE Sant Lluis

P1110795-678x381Sergio Lupon, s’ha convertit avui en el sisè fitxatge per a l’equip d’Elias Noval i deixa la plantilla pràcticament tancada. Jugador que pot ocupar tant el lateral esquerrà com el centre del camp per tots dos costats es va formar en els seus inicis en el CD Menorca on va està fins a la seva incorporació al At. Villacarlos en el seu tercer any de Juvenil. Amb el conjunt blaugrana va ser part de l’equip que va aconseguir l’ascens a Divisió d’Honor per recalar a la temporada següent en l’equip de Lliga Nacional d’Es Castell.

En el seu debut a la categoria Regional, es va incorporar a la disciplina del CF Sporting de Mahón, amb l’ara tècnic lluisser Elias Noval al capdavant. Aquest últim any, va tornar a l’Estadi Mahones on la temporada passada va estar a les ordres del tècnic Tolo Rosello.

Los comentarios están cerrados.