Sports de ca Nostra

ALEVI 1ª REGIONAL GRUP D ; CE Escolar – Ciutat de Palma. (5-3) si el Ciutat de Palma no perdia, era campió de lliga…..

fair_play1Em dic Xisco Mena i soc el segon entrenador de s’Alevi A del CE Escolar. Vull donar a conèixer els fets que varen ocorre el passat dissabte al nostre camp al partit que ens enfrontava al Ciutat de Palma.

Sa jornada es presentava de la següent manera, si el Ciutat de Palma no perdia, era campió de lliga. Despres d’una hora d’un gran futbol per part dels dos equips el partit acabar amb un 5-3 a favor del locals, i aquí comença una història que fan que estimi tant el futbol.
escolar
Els jugdors visitants acabaren dessolats damunt sa gespa, amb sa cara plena de llàgrimes. Els jugadors locals, quan veuen el panorama, s’atraquen als companys, i dic companys, no contraris, i els consolen en la seva ràbia i tristessa. Pasen una bona estona intentant animar-los i fer-los veure que la setmana que ve segur que treurien aquest punt que els feia falta. Pero quan pensava que ja no em podia emocionar res mes aquest matí, resulta que els pares del Ciutat de Palma havien devallat de ses grades i esperaven als jugadors locals per fer-lis el passadis i aplaudir-los com si ells haguèssin guanyat aquesta lliga.
Actituts com aquestes, nins i pares demostrant una esportivitat exquisita, son les que necessiten el futbol.
Vull agraïr públicament el comportament dels aficionats del Ciutat de Palma i que seguexin donant aquest exemple als seus fills.

GRÀCIS!!!

Xisco Mena

Los comentarios están cerrados.