A ras de gespa – CCE Sant Lluís , Papa, ¿perquè t’agrada el futbol?

21 marzo 2017 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Base

MG_5220.jpg-II-678x381Veient “Roda de Premsa” on es destacava la fidelitat cap a uns colors, avui en aquesta secció pensàvem comentar alguna cosa sobre la implicació, la responsabilitat, el compromís dels nostres futbolistes d’avui dia … però com diuen els professionals. “L’actualitat mana” .. i ahir ens vam despertar amb una notícia i imatges que ens t’avergonyeixes a tots.

En un partit de infantils a la nostra veïna illa de Mallorca, es va produir una batalla campal, sí, com sona, entre components dels dos equips que disputaven, o havien de disputar, el que s’ha d’entendre per un partit de futbol entre nois de 13 o 14 anys.

Es veu que tot va començar dins del terreny de joc, on els nois van deixar de banda el pilota i es “posaren” els guants de boxa, llavors va ser quan la resta de components dels equips, és a dir els pares, perquè sí, els pares formen part de l’equip, van entrar al terreny de joc per “posar pau” i desprès es va acabar d’embullar la cosa. Miri el vídeo aquí

Fa uns anys les notícies ens venian en lletra impresa i cada un “s’imaginava” els fets a la seva manera; avui en dia les imatges no tenen pedra i ens despullen a tots, pares pegant-, mares ajudant, .. a posar calma, nens / germans dels futbolistes, espantats i primers espectadors de tal espectacle.

En fi, una cosa que desgraciadament va ocórrer no molt lluny de nosaltres i que ens ha de deixar a tots els de bona voluntat amb el dubte de si anem pel bon camí en l’educació dels nostres fills. Si l’esport transmet aquests valors que tots hauríem de cultivar … aquest món no ens agrada.

Que pena, sent la solució tan fàcil, dos no es barallen si un no vol

Salutacions

VICTOR II

Comentarios cerrados