El president Bestard se solidaritza amb l’Ă rbitre agredit a Llucmajor

15 marzo 2017 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

CapturaMarc Prats va ser agredit i insultat al final del partit de Segona Regional entre el Llucmajor i el Baleares sin Fronteras. El col·legiat ha denunciat els fets i ha rebut tota la solidaritat del president de la FFIB.

Els insults i els intents d’agressiĂł varen començar quan els visitants havien marcat un gol que els donava la victĂČria (2-3) a les acaballes del partit Llucmajor-Baleares sin Fronteras. L’Ă rbitre va suspendre el partit i va ser agredit amb un cop de puny per part d’un espectador.
Se dĂłna la circumstĂ ncia que la mare de Marc Prats hi era present. «És una pena i no hi ha dret que passin aquestes coses» va declarar.
Mare i fill han presentat denĂșncia davant la GuĂ rdia Civil, ja que el jutge de CompeticiĂł de la FFIB nomĂ©s pot sancionar als clubs o als federats.

EL PRESIDENT DEMANA MÀ DURA

Miquel Bestard, entrevistat per IB3 va dir que considera aquest fet com a «molt greu» i que confia que les sancions siguin contundents.

>>VIDEO IB3>>

El president va explicar que des de fa anys se prenen mesures i se fan campanyes contra la violĂšncia, perĂČ que no se poden evitar aquests incidents puntuals.
AixĂČ sĂ­, va reiterar que els clubs sĂłn els que han de continuar ajudant a erradicar la violĂšncia i han de expulsar els espectadors que la promouen.

Bestard va xerrar amb Marc Prats i se va mostrar satisfet perquĂš el jove Ă rbitre li ha assegurat que seguirĂ  pitant.

Comentarios cerrados