Sports de ca Nostra

El president Bestard se solidaritza amb l’àrbitre agredit a Llucmajor

CapturaMarc Prats va ser agredit i insultat al final del partit de Segona Regional entre el Llucmajor i el Baleares sin Fronteras. El col·legiat ha denunciat els fets i ha rebut tota la solidaritat del president de la FFIB.

Els insults i els intents d’agressió varen començar quan els visitants havien marcat un gol que els donava la victòria (2-3) a les acaballes del partit Llucmajor-Baleares sin Fronteras. L’àrbitre va suspendre el partit i va ser agredit amb un cop de puny per part d’un espectador.
Se dóna la circumstància que la mare de Marc Prats hi era present. «És una pena i no hi ha dret que passin aquestes coses» va declarar.
Mare i fill han presentat denúncia davant la Guàrdia Civil, ja que el jutge de Competició de la FFIB només pot sancionar als clubs o als federats.

EL PRESIDENT DEMANA MÀ DURA

Miquel Bestard, entrevistat per IB3 va dir que considera aquest fet com a «molt greu» i que confia que les sancions siguin contundents.

>>VIDEO IB3>>

El president va explicar que des de fa anys se prenen mesures i se fan campanyes contra la violència, però que no se poden evitar aquests incidents puntuals.
Això sí, va reiterar que els clubs són els que han de continuar ajudant a erradicar la violència i han de expulsar els espectadors que la promouen.

Bestard va xerrar amb Marc Prats i se va mostrar satisfet perquè el jove àrbitre li ha assegurat que seguirà pitant.

Los comentarios están cerrados.