Sports de ca Nostra

EL VALÈNCIA MESTALLA CASTIGA L’ATLÈTIC BALEARS (5-0) EN UN PARTIT MARCAT PER L’EXPULSIÓ DE FULLANA AL MINUT 25

IMG_6334Primer part amb un bon inici de l’Atlètic Balears, ben posicionat al camp i intentant combinar al centre del terreny de joc amb Cristeto, com a principal novetat. Tornava a l’equip Luciano Becchio, superada la lesió al turmell que el deixà fora 3 partits. El local Nacho Vidal va fer el primer xut suau a les mans d’Aulestia al minut 3, amb la rèplica de Guasp també de fora de l’àrea al 7, on Sivera atura en dos temps.  Al 13 és Cristeto qui llença una falta directa alt. Al minut 18 marcà el primer gol Rafa Mir amb un control on els jugadors balearicos reclamaren mans en el control de Jordi. Las protestes per aquesta acció de fet li han suposat la groga a Vallori. Tot i això Jurado ha tengut l’empat al minut 22 després de rematar un centre a pilota aturada on no li pega netament i atura Sivera. Al 27 jugada similar i Becchio remata amb la dreta tot sol a les mans del porter local.

El partit ve molt marcat pel minut 23 i 25, on Fullana veu dues grogues. La primera per una entrada i la segona per treure una falta abans de què xiulàs l’àrbitre després de demanar distància de barrera. Amb un menys i amb espais, amb una contra al minut 43 Aridai creuava la pilota impossible per Aulestia fent el 2-0.  Era el 43 de la primera part. A la segona part, Esteban es va posar de migcentre defensiu per tal de començar les jugades des de darrere.

Al 51 Aridai envia la pilota al travesser de vaselina. Al 52 Aulestia envia a córner un bon xut de Nacho Vidal des del pic del ‘àrea. Al 61 entrà al camp Xisco Hernández, que avui dematí s’ha ressentit d’unes molèsties i per això no podia estar de la partida. Al 69’ marca Jordi Sánchez després d’un mal rebuig de Manu Farrando. Al 72 el mateix jugador remata a plaer una passada de la mort fent el 4-0. El míster, Christian Ziege fou expulsat al minut 74. Al minut 82 Nacho Vidal marca el definitiu 5-0.

Fitxa tècnica.

València Mestalla: 1. Sivera, 2. Marc Ferris (70’ 12. Ayala), 3. Nacho Vidal, 4. Javi Jiménez, 5. Zotko, 6. Gregorio, 7. Aridai, 8. Quim ©, 9. Jordi (76’. 15. Cifu), 10. Eugeni (73’ 16. Villalba), 11. Rafa Mir. 

Atlètic Balears: 1. Aulestia, 2. Malik, 3. Vallori, 4. Manu Farrando, 5. Biel Guasp, 6. Esteban ©, 7. Malik, 8. Cristeto, 9. Becchio, 10. Fullana, 11. Rubén Jurado.  Àrbitre: Alejandro Fernández Pérez (comitè català) va amonestar amb targeta groga als locals: Nacho Vidal Va amonestar als visitants: Vallori, Manu Farrando, Becchio i Biel Guasp.I expulsà per doble groga a Fullana al minut 25 de la primera part.

Incidències Partit corresponent a la jornada 27 disputat al camp Antoni Puchades de la Ciutat Esportiva de Paterna.

Los comentarios están cerrados.