Sports de ca Nostra

Previa Juvenil ;Dosa CF – CCE.Sant Lluis- (Diumenge 17,00 Hrs) y Dosa CF , i el dimecres 1 de Març a les 12:00 hores a Ses Canaletes davant el CE Ferreries B

Logo-CCE-Sant-Lluís-portada-300x100Tres jornades per al final de la primera volta li queden als pupils de Elias Noval, una per la majoria dels equips de la Lliga Juvenil, atès que els nostres tenen davant seu dos partits consecutius per posar-se al dia amb el calendari, diumenge 17:00 hores a Sant Antoni davant el Dosa CF i el dimecres 1 de Març a les 12:00 hores a Ses Canaletes davant el CE Ferreries B. Dos finals i una opció, vèncer per ficar-se de ple en la lluita pel títol i sortir del petit forat de resultats de les dues ultimes jornades, on els lluissers van caure de manera consecutiva davant la UD Mahon, a San Carlos, i al CE Alaior, a Ses Canaletes.

L’equip Juvenil encara la recta final de la primera volta de la competició en el setè lloc, a cinc punts del segon classificat, el Dosa CF i a onze de l’actual líder, que compta amb dos partits més que els de Noval. Entrar al trio de cap al finalitzar el primer tram de lliga és l’objectiu a curt termini dels pupils del tècnic asturià, que compta des de fa diverses setmanes amb les baixes d’Adria Fortuny, Isma Ruiz i Quimi Guarino per lesió, que han minvat el principal actiu amb què comptaven els lluissers, una plantilla al qual respectaven les lesions i en la què tots es veuen i senten importants.

L’equip d’Elias Noval no pot fallar i sí ha d’estar a l’espera que els seus rivals cometin errors que els suposin baixar llocs a la taula, però per a això, han de complir amb el seu treball de vèncer i vèncer.

De moment, el CCE es concentrarà en sumar una nova victòria davant el Dosa CF després de l’empat a dos gols dels nois de Jose Pons en la seva visita a Bintaufa de la setmana passada. Les xifres dels locals en terres de ponent conviden a l’optimisme per al Dosa CF. on encara no coneix la derrota en aquesta Lliga, havent cedit tan sols dos punts a Sant Antoni fruit de l’empat que va treure el líder en la seva visita del passat 28 de gener (1-1).

Los comentarios están cerrados.