Sports de ca Nostra

XERRADA EN EL C.E. CAMPOS

4 copiaEl passat dimarts el Club Esportiu Campos va organitzar una xerrada per a pares, així com nins, que formen part aquesta temporada del Club vermell, envers un tema que preocupa molt als pares com és l’ús que fan de les tecnologies, dels mòbils i de les diferents xarxes socials que existeixen.

 

Per això el Club, va contactar amb el Policia Tutor de l’ajuntament de Campos, en Rafel Monserrat, per a preparar aquesta xerrada, pionera creiem entre els Clubs illencs, exceptuant el RCD Mallorca, que va rebre formació de la LFP. 

 

El Policia Tutor va dur a terme aquesta magnífica xerrada que va tenir per títol «Sempre segurs, prevenció dels riscs derivats de l’ús de les TIC»  i que va contar amb una bona presència de pares i nins. Va ser del gust de tothom i va permetre aclarir dubtes i aprendre diferents aspectes sobre les TIC.

 

Tant els pares com els nins varen formular diferents preguntes en acabar la xerrada, per deixar ben clar quin havia de ser l’ús correcte.

 1 copia

Com no, donar les gràcies a l’ajuntament de Campos per la cessió de l’espai, el Centre Polivalent, així com al Policia Tutor, Rafel Monserrat per la seva tasca desenvolupada i també a tots els que varen assistir a la xerrada. 

 3 copia

Incidir en l’aspecte de què a la directiva presidida per Pep Vanrell, no només, li preocupa l’aspecte esportiu implícit en el futbol, sinó altres aspectes formatius i de valors que ajudin al joves que formen part de la família del CE Campos a ser millors persones.

Biel Sastre para Sportsdecanostra

Los comentarios están cerrados.